5 Ekim 2009 Pazartesi

Chevrolet Caprice PPV


A.B.D. pazarına ithalatı durdurulan Holden Statesman bazlı GM modelleri kıtaya geri döndü. Bu sefer PPV (Police Patrol Vehicle) adıyla polislere satılacak olan araçlar Amerika kıtasında Avustralya rüzgarını bir süre daha estirecekler.

6 ve 8 silindirli motor seçeneklerine sahip olacak olan otomobilin v8 motorlu versiyonu 355 beygir güç, 522 Nm tork üretebilmekte. 0'dan 96 km/s sürate 6 saniyenin altında ulaşabilen otomobilin teslimatına 2011 yılında başlanacak. V6 motorlu versiyonlar içinse 2012 yılının beklenmesi gerekecek.

Araca eklenen ekstra ışıklar haricinde donanımda önemli değişiklikler var. Opsiyonel olarak sunulan ön cam hava yastıkları, bagajda bulunan çift akü, kolayca bilgisayar bağlanabilen orta konsol, daha güçlü bir alternatör, daha kuvvetli süspansiyon sistemi, motor yağı, hidrolik direksiyon ve şanzıman yağı soğutucuları, özel denge kontrol sistemi ve daha güçlü fren sistemi otomobilin standart modelinden farklı özellikleri.

1 yorum:

  1. Cok hizli ve saglam bir araba bu, altinda porcheda olsa ferraride olsa kovalar seni, bu aracin halka satilanin aynisinda maximum hiz sabitli ama polis araci olan bt modellerde hiz sinirli olmadigi gibi birde power chip var bilgisayarinda, benzin deposunun altinda ve motorun altinda celik plaka var altini carpinca zarar gormesin diye, benzin deposu daha buyuk ayrica spring ve shocker (amortsor sistemi)halka satilan modele gore cok daha kaliteli, araba yere daha yakin indirilmis, monreo gt marka gaz shock kullanmakda,5 vites otomatik turbo vites kutusu bulunmakda, lsd defransiyel mevcut, cok rahat ve konforlu. v8 modeli ve v6 supercharger modeli avustralya sokaklarinda dolanmakda.

    YanıtlaSil