15 Şubat 2010 Pazartesi

Audi RS6


Audi, sportif modeli RS6 için iki değişik sınırlı üretim donanım paketi tanıttı. Plus Sport ve Plus Audi Exclusive adlı paketlere sahip toplam 500 otomobil üretilecek.

Çift turbo besleme yardımıyla 580 beygir güç, 650 Nm tork üretebilen 5 litre hacimli v10 motorun performansında bir değişiklik olmasa da kaputun altında bulunan motor üst kapağı artık karbon fiberle kaplı. Hız limitörü de kaldırılan otomobilin maksimum sürati 303 km/s'e ulaşmış.

Plus Sport paketinde tamamen deri kaplanmış ön ve orta konsol standart olarak sunulurken RS6 logolu paspaslar da donanıma eklenmiş.

Plus Audi Exclusive paketinde iç mekanın neredeyse tamamı deri kaplanırken normalde özel ekstra olarak sunulan gövde ve döşeme renkleri bu paketle standart seçenek durumuna gelmiş.

Araçlarda 20 inç çaplı jantlar, sınırlı serinin üretim adedini belirten plakalar ve ayarları baştan yapılmış süspansiyon sistemi de standart olarak sunuluyor.

Plus Sport paketi için vergiler hariç 3.250 Euro ek ücret isteyen Audi, Plus Audi Exclusive paketiniyse 8.310 Euro ücretle sunuyor. Markadan yapılan açıklamada bu fiyatların, opsiyonlar tek tek alındığı taktirde iki katına çıkacağı belirtiliyor.


1 yorum:

  1. Olsa da yesek.... Hayallerimi süsleyen aile aracı

    YanıtlaSil