22 Şubat 2010 Pazartesi

Maserati Quattroporte Sport GT S Awards Edition



Maserati, 6 yıldır başarılı satış rakamlarına ulaşan büyük sedan modeli Quattroporte'nin özel bir versiyonunu 2010 Cenevre otomobil fuarında sergileyeceğini duyurdu.

İnci beyazı rengiyle daha ilk bakışta tanınabilen aracın krom aksamı kahverengiyle füme karışımı bir renge boyanmış. 20 inç çaplı jantlarda da aynı renk görünürken Brembo'nun geliştirdiği fren sisteminin kaliperlerinde özel bir kaplama kullanılarak bu parçaların ayna gibi parlamaları sağlanmış.

İç mekana geçildiğinde kapı eşikleri ve ön yolcu konsolu gibi yerlerde bulunan "Awards Edition" logoları dikkat çekerken Poltrona Frau deri döşeme seçeneği bütün araçlarda standart olarak sunuluyor. Bu arada kapı içleri ve tavanın Alcantara ile kaplanmış olduğunu da hatırlatmalıyım.

Görünümündeki değişikliklerin aksine aracın motoru standart modellerinkiyle aynı kalmış. 4.7 litre hacimli v8 motor 440 beygir güç, 490 Nm tork üretebilmekte. 6 ileri vitese sahip yarı otomatik şanzımanıyla 0'dan 100 km/s sürate 5.1 saniyede uşalabilen otomobilin maksimum sürati 285 km/s.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder