19 Şubat 2010 Cuma

Volkswagen Cross Polo


Volkswagen Polo'nun hafif arazi şartlarına uygun modeli Cross Polo yenilendi.

Sadece beş kapılı olarak sunulacak olan otomobil standart Polo modellerinden 15 mm daha yüksek bir yapıya sahip. Bagaj hacmi 280 litre olan aracın bu hacmi, arka koltukların yatırılmasıyla 952 litreye çıkıyor.

17 inç çaplı jantları standart donanımında sunan Cross Polo'da ayrıca tavan rayları, alüminyum korumalara sahip yan aynalar, alt yarısı siyah plastikten üretilen ön ve arka tamponlar, çamurluk ve kapı altlarını kaplayan siyah renkli plastik korumalar ile ön ve arka tampon altında bulunan metalik korumalar dikkat çeken diğer donanımlar.

İç mekan tasarımında bir değişiklik olmayan aracın döşeme kumaşlarının renkleri, bu araç için özel olarak sunulan turuncu ve metalik bej gövde renklerine uygun hale getirilmiş.

Motor seçenekleri de diğer Polo modellerinde olduğu gibi olan Cross Polo'nun benzinli motorları 1.2 ve 1.4 litre hacimliyken turbo Diesel motorlar 1.6 litre hacimli. 1.2 litre hacimli motorun atmosferik beslemeye sahip olan versiyonu 70 beygir güç üretebilirken TSI modeli 105 beygir gücünde. 1.4 litre hacimli benzinli motorunsa ürettiği güç 85 beygir. Volkswagen'in 1.6 litre hacimli turbo Diesel motor için sunduğu seçeneklerse 75, 90 ve 105 beygir gücünde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder