16 Temmuz 2010 Cuma

BMW X3 M Sport


BMW, F25 kodlu X3 modelini tanıttığı günün akşamında aynı aracın M Sport Paketini de gözler önüne serdi. Bu paket daha önce 3 serisi coupé ve cabriolet, 5 serisi sedan ve Touring ile X5 modelleri için tanıtılmıştı.

Tasarım olarak standart araçla arasında büyük bir fark bulunmayan otomobilin tamponlarının tamamı, çamurlukları ve yan etekleri gövde rengine boyanırken ön tampon üzerinde bulunan hava girişleri genişletilmiş. 18 inç çaplı jantlarla tamamlanan dış makyaj aynı zamanda sertleştirilip alçaltılan süspansiyon sistemini de beraberinde getiriyor. Bu arada aracın donanımında opsiyonel olarak sunulan jantlar 19 ve 20 inç çaplı.

İç mekanda kumaş ve deri kaplı koltuklar, değişik renk kombinasyonları, alüminyum pedal takımı, sportif yan ve baldır desteklerine sahip koltuklar ve mat alüminyum konsol kaplaması bulunan aracın manuel şanzımanlı versiyonlarında kısa yollu vites kolu, otomatik modellerdeyse direksiyon arkasında bulunan vites değiştirme kolları standart olarak sunuluyor.

Avrupa'da ilk etapta 2 litre hacimli turbo Diesel ve 3 litre hacimli turbo benzinli motorlarla sunulacak olan aracın A.B.D.'de hangi motor seçeneklerine sahip olacağı da açıklandı. Tahmin edildiği gibi turbo Diesel seçeneği Amerika kıtasında sunulmayan otomobilin xDrive35i modelinin yanında 258 beygir güç, 300 Nm tork üreten, atmosferik beslemeli 3 litre hacimli motora sahip xDrive28i modeli de satılacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder