9 Temmuz 2010 Cuma

BMW X6 Performance Unlimited


Alman üretici BMW, X6 modeli için sunduğu M Pack ve Performance'ın ardından Japonya pazarına özel Performance Unlimited adlı versiyonunu tanıttı.

Yenilenen ve büyütülmüş hava girişiyle dikkatleri çeken ön tampon, siyah BMW böbrekleri, 21 inç çaplı jantlar, yeni yan etekler ve arka difüzörle standart modellerden farklılaşan otomobilin gümüş-inci gövde rengi de özel bir donanım.

Camları koyulaştırılan aracın koltukları, versiyona özel bir deri kombinasyonuyla kaplanırken ön konsol ve kapı içlerinde alüminyum kaplamalar kullanılmış. Sadece 20 örneği üretilecek olan aracın pedal takımı da alüminyumdan üretilirken sınırlı üretimin kaçıncı aracı olduğunu belli eden plaka her X6 Performance Unlimited modeliyle birlikte sunulacak.

Performance versiyonunun aksine sadece 3 litre hacimli benzinli motorla sunulacak olan aracın 306 beygirlik motor gücü veya 400 Nm seviyesindeki torkunda bir değişiklik bulunmuyor. 0'dan 100 km/s sürate 6.7 saniyede ulaşabilen X6, Japonya'da 9.450.000 Yen (Yaklaşık 86.000 Euro) seviyesinden başlayan fiyatıyla satışta.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder