3 Temmuz 2010 Cumartesi

Mercedes-Benz Viano


Alman üretici Mercedes, hafif ticari aracı Vito'yu ve bu aracın temellerini kullanan MPV modeli Viano'yu makyajladı.

ML ve R serilerinde kullanılanlara benzeyen farlarla donatılan Viano, sahip olduğu yeni ön tampon ve panjurla daha sportif görünürken üzerlerinde sinyaller bulunan yeni yan aynalardaha iyi bir geri görüş sağlıyor. Arka kısımda yaşanan en büyük değişiklik stopların artık tavana kadar uzanmaması olurken iç mekanda sunulan yenilikler dikkate değer.

Aracın iç mekan fotoğraflarını henüz paylaşmayan Mercedes, bu kısımda daha kaliteli ve anlaşılır kontrol düğmeleri kullandığını belirtirken direksiyona da kumanda düğmeleri eklediğini belirtti.Yeni döşemeler ve arka koltuklar için eğlence sistemi donanımlar arasına katılırken LED iç aydınlatma da önemli bir yenilik olarak listede yerini alıyor.

İç mekanı, önceki modele oranla çok daha sessiz olan aracın bütün motorları Euro5 egzoz normlarını karşılamakta. Opsiyonel olarak sunulan BlueEFFICIENCY paketinde yuvarlanma direnci düşük lastikler, daha uzun oranlı 6 ileri vitesli şanzıman ve Start/Stop sistemi sunan aracın benzinli ve turbo Diesel motorlarının güçleri 136 ile 258 beygir arasında değişmekte.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder