8 Temmuz 2010 Perşembe

Nissan X-Trail


Nissan'in köşeli hatlara sahip bir tasarımla dikkatleri üzerine çeken SUV modeli X-Trail makyajlandı. Makyaj operasyonu hafif olan aracın mekaniğindeyse daha kapsamlı değişiklikler bulunuyor.

Ön tamponu, farları ve ön panjuru yenilenen otomobilin arkasında LED teknolojisi kullanan stoplar dikkat çekerken standart olarak sunulan alaşım jantların çapı 17 inçe yükselmiş. İkisi yeni olmak üzere yedi değişik gövde rengi sunan otomobilin iç mekanında daha büyük göstergeler, hız ve devir göstergesinin arasına eklenen bilgi ekranı ve yenilenen koltuk kumaşları kullanılırken sütunların plastik kaplamaları artık ön konsolun renginde alınabiliyor.

X-Trail'in motor seçenekleri arasında katılan ve "Temiz Diesel" olarak adlandırılan 2 litre hacimli ünite 6 ileri vitesli yeni otomatik şanzımanla sunuluyor. Dört tekerlekten çekişli modellerinde gelişmiş bir tepe iniş yazılımı bulunan otomobilin arka koltuklarında üç kişi için kafalık ve üç noktadan bağlantılı emniyet kemerleri artık standart donanımda sunuluyor. Araçta, bu donanımların haricinde ısıtma ve soğutma fonksiyonlarına sahip torpido gözü ve akıllı anahtar bulunuyor.

4 yorum:

  1. 2004 modelını almak uzereyim sizce nasıl bir aractır yorumlarınızı almak isterim.

    YanıtlaSil
  2. Popüler olmasa da gayet kaliteli bir araç bence. Ayrıca bu sınıfta arazi konusunda en önde yer alan bir iki araçtan birisidir X-Trail. Off Road yapacaksanız çok iyi bir seçim.

    YanıtlaSil
  3. Çok teşekkür ederim Onur Bey birde kafamı karıştıran bir şey var luxury modelini görmüştüm ancak yeni birde elegance modelini görüyorum acaba bir fark var mı ve hangisi daha iyidir?

    YanıtlaSil
  4. Aslında alınabilecek en iyi versiyon Platinum fakat ondan sonra Elegance ve Luxury sıralamasıyla tercih edilebilir.

    YanıtlaSil