1 Aralık 2010 Çarşamba

Buick GL8


Amerikalı üretici Buick, en başarılı olduğu ülkelerden birisi olan Çin'de yeni bir MPV modeli tanıttı. Büyük boyutlarıyla oldukça geniş iç hacim sunan araçta GM'in diğer markalarında da kullanılan motorlar görev yapacak.

5.256 mm boya, 1.878 mm ene ve 1.800 mm yüksekliğe sahip olan aracın aks mesafesiyse 3.088 mm olarak açıklandı. Yuvarlak hatlı bir tasarıma sahip olan aracın dış görünüşü Opel modellerine de göndermede bulunuyor.

7 kişi için konforlu bir ortam sunan aracın iç mekanında 10 hoparlörlü, Bose marka ses sistemi, 7 inç büyüklüğünde dokunmatik ekranlı navigasyon ekranı, elektrikli kapılar, çift sunroof, elektrikli bagaj kapağı ve arka koltuklar için 10.2 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip eğlence sistemi bulunuyor.

İç mekan tasarımında da Opel modellerinden esinlenilen araçta deri döşeme, bi-xenon farlar, LED teknolojisi kullanan stoplar ve çift renkli kokpit kullanılmış.

2.4 ve 3 litre hacimli iki adet benzinli motor seçeneği bulunan GL8'in motor güçleri hakkında bir bilgi verilmezken her iki seçenekle de 6 ileri vitesli otomatik şanzımanın standart olarak sunulduğu açıklandı.

Ocak ayından itibaren satışına başlanacak olan aracın fiyatlarıysa yaklaşık 65.000 TL (288.000 RMB) seviyesinden başlayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder