26 Şubat 2011 Cumartesi

Fiat 500 by Gucci


Geçtiğimiz günlerde Milano'da fırtınalar estiren ve bu yıl 90. yaşını kutlayan Gucci, otomobil dünyasına da bir katkı yaptı ve Fiat'ın 500 modelini temel alan özel bir araç yarattı.

Sadece siyah ve beyaz renk seçeneklerine sahip olan aracın yan tarafında kırmızı ve yeşil renklerden oluşan bir şerit dikkat çekiyor. Ayna ve kapı kolları kromajlı olan otomobilin 16 inç çaplı jantlarının ortasında çift G harfi dikkat çekerken bu aksesuarlar araç rengiyle uyumlu renklerde sunuluyor.

B sütunu ve bagaj kapağı üzerinde Gucci yazıları bulunan 500 by Gucci'nin iç mekanı da siyah ve beyaz renkli deriyle kaplı. Koltukların oturak kısmında özel bir motifler dikkat çekerken dışarıda sunulan yeşil kırmızı şerit koltuklar, paspaslar ve emniyet kemerlerinde de kullanılmış. Ön koltuk kafalıkları üzerine de yerleştirilen çift G ile tasarımcısının adını taşıyan bu Fiat 500 modelinin 100 beygir güç üretebilen 1.4 litre hacimli motorla donatılan versiyonunda Gucci yeşili fren kaliperleri bulunuyor.

1 Nisan ile 30 Haziran tarihleri arasında sadece internet üzerinden sipariş edilebilecek olan aracın satışı bu tarihten sonra bayiler üzerinden de yapılacak. Fiat by Gucci'nin İtalya pazarında

2 yorum:

  1. ben çok beğeniyorum bu aracı ama, Onur bey sizce, Türkiye için fiyatı biraz hakettiğinin üstünde değil mi? hem normal versiyonu hem abarth hem de gucci ?

    YanıtlaSil
  2. Abarth ve Gucci zaten Türkiye'ye gelmiyor ama fiyatlar yüksek gerçekten de. Gerçi bu aracın fiyatları Avrupa pazarında da yüksek seyrediyor. Fiat'ın krizden rahat çıkabilmesinin nedeni olan 500'ün şık bir araç olduğunu Fiat da bildiğinden fiyatları yüksek tutabiliyor. İnsanın kalbi istedikten sonra beyin araya giremiyor mantığı kullanarak. Fiat da buna oynayarak satıyor 500 modellerini.

    YanıtlaSil