22 Mart 2011 Salı

G-POWER X6 M TYPHOON S


Daha önce BMW X5 ve X6'nın M modelleri üzerinde yaptığı çalışmalarla dikkat çeken G-POWER geçtiğimiz yıl X5 M temelli TYPHOON modelinin 725 beygir gücündeki versiyonunu tanıtmıştı. X6 M için de zamanın geldiğini düşünen üretici aynı güç seviyesini bu araçta da sunmaya başladı.

Daha önce X5 M için sunulan yeni ön tampona sahip olan aracın jantları da yine 23 inç çaplı. Yan eteklerine eklemeler yapılan otomobilin kaputu üzerinde ek hava çıkışları bulunurken arka kısımda alt kısmı yenilenen arka tampon ve tamamen yenilenmiş egzoz sisteminin siyah renkli çıkışları dikkat çekiyor.

İç mekanı kişiselleştirmeye açık olan araç için sportif koltuk ve direksiyon simitleri, deri ve Alcantara döşemeler ve değişik renklere boyanabilen alüminyum ve karbon fiber kaplamalar sunulmakta.

Çift turbo beslemeye sahip 4.4 litre hacimli v8 motoru 725 beygir güç, 890 Nm tork üretebilen aracın 0'dan 100 km/s sürate ulaşması sadeec 4.2 saniye sürerken maksimum süratin 300 km/s'in üzerinde olduğu belirtiliyor. Araçta sunulan otomatik şanzımanın güçlendirilmesiyle maksimum tork sınırlandırıcısının kaldırılıp 1.000 Nm değerine ulaşılabileceğini belirten G-POWER yol tutuşun iyileştirilmesi için süspansiyon sistemini 30 mm alçaltmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder