18 Nisan 2011 Pazartesi

Geely Gleagle GS-CC


Çin merkezli üretici Geely, 2011 Şangay otomobil fuarı sırasında sergileyeceği konsept coupé-cabriolet modelini tanıttı. Metal tavanlı araç ilginç tasarımıyla dikkat çekse de performans konusunda aynı şeyi söylemek zor.

Yuvarlak hatlar kullanılan tasarımı abartılı duran otomobilin ön panjuru neredeyse ön görünümün yarısını kaplıyor. Kısa fakat yüksek bir bagaj kısmıyla dikkat çeken otomobilin dört koltuğu ve arka koltukların gerisinde bulunan takla barları Peugeot 207 CC modelini hatırlatıyor.

Dış tasarımının aksine ağır başlı ve hatta oldukça hoş göründüğünü söyleyebileceğim bir iç mekana sahip olan araçta bulunan ön koltuklar da sportif yan destekleriyle en azından görünüm olarak tatmin edici.

Sportif bir etki bırakan aracın motoruysa o derece etkileyici bir makine değil. Turbo beslemeye sahip olan 1.3 litre hacimli ünite 129 beygir güç üretebiliyor.

5 yorum:

  1. Allahım bu çinliler nolur araç işinden uzak dursun.Bu kadar çirkin lanet birşeyi nasıl sergileme cesareti gösteriyorlar anlayabilmiş değilim.

    YanıtlaSil
  2. Adamlar beğeniyor heralde. O kadar tasarlayıp ürettiklerine göre gözüne güzel görünen birileri var Çin'de :)

    YanıtlaSil
  3. O ön panjuru tasarlayan kimse intihar etsin, bu utançla yaşamasın daha fazla.

    YanıtlaSil
  4. arka farları guliettadan mı çarpmışlar :)

    YanıtlaSil
  5. Aracın tasarımını incelemeye cesaret edemedim. O derece çirkin :)

    YanıtlaSil