12 Haziran 2011 Pazar

BMW M3 Frozen Black


Özel seri modellerinin ardı arkası kesilmeyen BMW M3'e bir versiyon daha katıldı. Frozen Black isimli araç geçtiğimiz yıl tanıtılan Frozen Grey'in ayak izlerini takip ediyor.

Mat siyah gövde rengi ve bu renkle uyumlu 19 inç çaplı jantlarıyla dikkatleri üzerine çeken otomobilin ön panjuru da siyaha boyanırken fren kaliperleri kırmızı renkli. İç mekanda da benzer bir yol izleyen BMW siyah deri koltuklar, kırmızı dikiş iplikleri ve karbon fiber kaplamaları standart olarak sunuyor. Donanımına üst seviye ses ve navigasyon sistemleri eklenen aracın ön koltukları ısıtmalı.

Motor kaputunun altında bir yenilik barındırmayan araçın 4 litre hacimli v8 ünitesi 420 beygir güç, 400 Nm tork üretebiliyor. 7 ileri vitesli yarı otomatik şanzımanla donatılan otomobilin süspansiyon sistemi 10 mm alçaltılırken elektronik sürüş yardımcılarının ayarları daha sportif bir sürüşe izin verecek şekilde değiştirilmiş.

Şimdilik sadece A.B.D. sınırları içerisinde satılacak olan araçtan 20 adet üretilmesi ve tanesinin 79.650 Dolar'a satılması planlanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder