19 Haziran 2011 Pazar

Carlsson SLK Serisi


2011 yılının başında yeni nesil modelleri tanıtılan Mercedes SLK Serisi'nin aerodinamik ve performans kitleri de yavaş yavaş kendilerini göstermeye başladı.

Araç için oldukça dikkat çekici bir görünüm kiti hazırlayan Carlsson, geniş hava girişleri, LED gündüz farları, ek hava çıkışları ve bir splitter sunan ön tamponla bilr yeterince dikkat çekerken hava girişlerine sahip yeni yan etekler, arka tamponda bir difüzör ve bagaj kapağı üzerine eklenen spoiler ile görünümü tamamlıyor. Araç için sunulan jantlarsa 18, 19 ve 20 inç çaplı.

İç mekan için istenilen renkte deri döşemeler sunan Carlsson, alüminyum pedal seti, karbon fiber veya ahşap kaplamalar ve sportif vites kolu gibi donanımları da opsiyon olarak vermekte. Süsüpansiyon sistemini 30 mm alçaltan Carlsson yenilediği egzoz sistemiyle aracın sesini de daha sportif hale getirmiş.

SLK Serisi'nin 1.8 litre hacimli benzinli motorları için hazırlanan performans kitleriyle SLK 200 CGI modelinin gücü 211 veya 224 beygire yükseltilebilirken SLK 250 CGI modelinde bu seviyeler 231 ve 239 olarak gerçekleşiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder