16 Haziran 2011 Perşembe

DMC Lamborghini Gallardo Generazioni GT3


Alman modifikasyon firması DMC, yarış pistlerinin özlemini çeken Lamborghini Gallardo sahipleri için geliştirdiği performans kitlerini tanıttı. Hem LP540 hem de LP560 modelleri için hazırlanan kitler görüntünün yanında performansta da değişime neden olmuş.

Dışarıdan bakıldığında ek hava giriş ve çıkışlarına sahip ön ve arka tamponlar, alçaltılmış süspansiyon sistemi, 20 inç çaplı jantlar, dev arka spoiler, ilginç çıkışlara sahip yeni egzoz sistemi ve büyük difüzör gibi kolayca fark edilebilen detaylarla standart modellerinden ayrılabilen araçlar kazanılan son Blancpain Super Trofeo'nun anısına üretilmiş.

İç mekanı müşterinin isteğine göre şekillendirilebilen araçların bu bölümünde de dışarıda olduğu gibi bol karbon fiber kullanımı dikkat çekerken deri döşeme ve özel paspaslara istenilen monogramlar işlenebiliyor.

Motorlarında da küçük performans artışları bulunan araçlardan L540 temelli olanı 566 beygir güç, 558 Nm tork üretebilirken LP560 temelli versiyon 580 beygir güç, 575 Nm tork sunmakta.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder