27 Temmuz 2011 Çarşamba

Carlsson CS 60


Yavaş yavaş ömrünün sonuna gelen güncel Mercedes S Serisi üzerinde yapılan modifikasyon çalışmaları hız kesmiyor. S600 üzerinde yaptığı değişikliklerle dikkat çeken Carlsson hem sportif görünüm hem de yüksek performans sunuyor.

Daha iddialı görünen ön tamponunda dik yerleştirilmiş LED gündüz farlarının yanında dört adet sis farı bulunan aracın yan etekleri de yeniden şekillendirilirken jantların çapı 20 inçe büyütülmüş. Arka bölümde egzoz sisteminin dörtlü çıkışı ve yenilenen tamponun alt kısmında bulunan difüzör dikkat çekerken bagaj kapağının üzerine de küçük bir spoiler yerleştirilmiş.

İç mekanında sunulan en büyük yenilik kapı eşiklerine eklenen ışıklı Carlsson plakalarıyken bir diğer plakanın üzerinde, otomobilin 999 adetlik sınırlı üretimin kaçıncı aracı olduğu görülebiliyor.

Süspansiyon sistemi 30 mm alçaltılan aracın çift turbo beslemeye sahip 5.5 litre hacimli v8 motoru 600 beygir güç, 1024 Nm tork üretebiliyor. Tork değeri elektronik olarak sınırlandırılmış olan otomobil 0'dan 100 km/s sürate 4.3 saniyede ulaşabilirken maksimum sürat 320 km/s olarak açıklandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder