7 Ağustos 2011 Pazar

Irmscher Astra GTC


Temmuz ayı başında tanıtıla 3 kapılı Astra modeli GTC üzerinde yapılan modifikasyon çalışmaları yavaş yavaş su yüzüne çıkmaya başladı bile. Sürpriz olmayan bir şekilde Opel modelleri üzerine uzmanlaşan Irmscher firması tarafından tanıtılan ilk kit hem görünüm hem de performansa yönelik.

Otomobilin ön tampon altına büyük bir splitter ekleyen firma yan etekleri makyajlarken arka tamponun alt kısmına büyük bir difüzör yerleştirmiş. Ön panjuru da dikdörtgen biçimli ızgaralara sahip Irmscher panjuruyla değiştiren firma bagaj kapağı üzerine daha büyük bir spoiler yerleştirmiş.

Süspansiyon sistemini alçaltan firma araç için, çapları 21 inçe kadar büyüyen jant seçenekleri sunarken yenilenen egzoz sisteminin dört çıkışı oldukça sportif bir görüntü oluşturuyor. İç mekanda sunulan yeniliklerse daha kaliteli deri döşeme ve alüminyum pedal setinden oluşuyor.

İlk olarak turbo beslemeye sahip 1.6 litre hacimli benzinli motor için geliştirdiği modifikasyon kitini tanıtan Irmscher bu üniteden 220 beygir güç, 274 Nm tork alabilmeyi başarmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder