10 Ekim 2011 Pazartesi

AC Schnitzer 1 Serisi M Coupé


BMW'nin küçük canavarı 1 Serisi M Coupé'yi modifiye eden üretici sayısı daha da artıyor. BMW modifikasyonu konusunda uzmanlaşan Alman firma AC Schnitzer, bu furyanın en güncel halkasını oluşturdu.

Otomobilin dış mekanında küçük tasarım değişiklikleri yapan firma motor kaputunun üzerine ek hava çıkışları açarken ön tamponun altına büyük bir splitter eklenmiş. Ön tampon hava yarığı ek bir telle donatılan aracın BMW böbrekleri siyaha boyanmış. 19 ve 20 inç çaplı jant seçenekleriyle sunulan 1 Serisi M Coupé arkada da karbon fiber spoiler ve yeni egzoz çıkışlarıyla dikkat çekiyor.

Egzoz sisteminin yanında frenleri de güçlendirilen aracın modifiye edilen süspansiyon sistemi hem yükseklik hem de sertlik ayarına sahip.
İç mekanında da çeşitli tasarım yenilikleri sunulan otomobil deri ve süet kaplı yeni bir direksiyon simidinin yanında süet kaplı panel süslemeleri, baklava desenli deri döşeme, gövde rengine boyanmış orta konsol, metal pedal seti, Üzerinde AC Schnitzer armaları bulunan vites topuzu, el freni kolu ve i-drive kumandasına da sahip.

Turbo beslemeye sahip 3 litre hacimli motoru üzerinde yapılan çalışmalar sonrasında 400 beygir güç, 560 Nm tork üretebilir hale gelen aracın 0’dan 100 km/s sürate ulaşması 4.7 saniye sürerken maksimum sürat 300 km/s olarak açıklanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder