6 Ekim 2011 Perşembe

Chevrolet Colorado


Mart ayında konsept versyonu tanıtılan Chevrolet Colorado'nun seri üretim versiyonları da gün ışığına çıktı. Konsept modele benzer bir tasarıma sahip olan pick up ilk etapta iki motor seçeneğine sahip olacak.

Geniş ve yüksek ön panjuru sayesinde heybetli bir görünüme sahip olan otomobil Chevrolet'nin SUV ailesine benzerliğiyle GM ürün gamının bir üyesi olduğunu hemen belli ediyor. Üç değişik kabin tasarımıyla alınabilen pick up iç mekanda da diğer Chevrolet modellerine göndermeler yapıyor.

Üç kollu direksiyon simidi sportif bir görünüme sahip olan aracın gösterge tablosunda hız ve devir göstergeleri ayrılırken orta konsolun alt kısmında bulunan havalandırma sistemi kumandaları dairesel bir şekilde toplanmış. Konsolun en üstüne kapaklı bir göz ekleyen Chevrolet bu gözün altına da ses sistemini entegre etmiş.

2.5 ve 2.8 litre hacimli iki adet turbo Diesel motor seçeneğine sahip olan aracın küçük hacimli motoru 150 beygir güç, 350 Nm tork üretebilirken 2.8 litre hacimli versiyon 180 beygir güç, 470 Nm tork üretebiliyor.

2 yorum:

  1. Ben şekil olarak yeni Ford Ranger'ı tercih ederim Navara dan bile daha güzel bir şekli var saolun paylaşım için.

    YanıtlaSil
  2. Rica ederim. Bence de Ranger daha hoş bu arada.

    YanıtlaSil