5 Ekim 2011 Çarşamba

Lexus ES 350 Touring ve CT 200h F-Sport


Japon üretici Lexus, ES ve CT model ailesine birer özel seri araç kattı. Mekanik yenilikleri bulunmayan bu otomobillerin donanımlarında ufak tefek değişiklikler bulunuyor.

ES 350 Touring Edition sadece siyah veya beyaz gövde renkleriyle alınabilirken 17 inç çaplı jantların görünümleri bu modele özel. İç mekanında ahşap kaplama direksiyon simidi, vites topuzu ve orta konsol dikkat çekerken ısıtmalı ve havalandırmalı ön koltuklar, HD navigasyon sistemi ve kahverengi deri döşeme standart olarak sunuluyor.

Hibrit hatchback CT 200h, F-Sport paketine daha önce kavuşmuştu. Bu versiyonun üzerine geliştirilen yeni otomobil, F-Sport logoları, 17 inç çaplı siyah jantlar, sportif ön panjur, daha büyük arka spoiler, alüminyum pedal seti, kapı eşik kaplamaları, siyah tavan döşemesi, metalik görünümlü konsol kaplaması, delikli deriyle kaplı direksiyon simidi ve vites topuzunun yanında navigasyon sistemi, en üst seviye ses sistemi, özel paspaslar, sert süspansiyon sistemi, mavi ekli deri döşeme koltuklar ve koltuklarla aynı renk kombinasyonunda çanta takımıyla geliyor.

ES 350 Touring Edition'dan 2.000 adet üretileceğini açıklayan Lexus fiyatın 40.475 Dolar seviyesinden başlayacağını duyururken CT 200h'in özel modeli 900 adet üretilip 37.995 Dolar'dan başlayan fiyatlarla satılacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder