31 Ekim 2011 Pazartesi

Pit Boss Cartel iQ


SEMA Show 2011'e adeta çıkarma yapan üretici Scion büyün modellerinin çılgınca modifiye edilmiş versiyonlarını sergiliyor. Bu araçlar arasında en çok dikkat çekeni olan Pit Boss, standart bir iQ'nun nasıl bir yürüyen diskoya dönüştürülebileceğini gösteriyor.

Önde 18, arkadaysa 19 inç çaplı jantlarla donatılan aracın tavanı, kapıları ve A sütunu kesilerek bir roadster havası yakalanmış. Çift renk gövde boyasına sahip olan aracın üst kısmı mat siyah, atıysa parlak maviye boyanmış. Aydınlatma grubu da siyaha boyanan aracın arka tamponunda avadanlık ve çekmeceler bulunuyor.

Seviyesi ayarlanabilen bir süspansiyon sistemiyle donatılan Pit Boss'un modifiye edilmiş fren sisteminde 305 mm çaplı diskler, önde 6, arkadaysa 4 pitonlu kaliperlerle eşleştirilmiş.

İç mekanda arka koltuk iptalinin ardından bu alana yerleştirilen yedek lastik ve takla kafesi dikkat çekerken ön koltuklar yüksek yan destekli yarış koltuklarıyla değiştirilmiş. Orta konsol ve vites panelleri tamamen yeniden tasarlanırken kapı içleri hoparlörlerle doldurulmuş. Direksiyonu da hava yastıksız bir örnekle değiştirilen aracın orta konsoluna entegre edilen eğlence sistemi kablosuz internet bağlantısı da sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder