13 Aralık 2011 Salı

BMW 6 Serisi Gran Coupé M Sport


Merakla beklenen 6 Serisi Gran Coupé modelini geçtiğimiz günlerde tanıtan BMW şimdi de aynı aracın sportif gövde kitli versiyonu M Sport'un üzerindeki perdeyi kaldırdı.

Karbon siyahı ve Imola kırmızısı isimli iki özel gövde rengi seçeneğine sahip olan paketle birlikte daha sportif görünümlü ön ve arka tamponlar, LED sis farları, yeniden şekillendirilen yan etekler, daha sportif bir ses yayan egzoz sistemi, siyah renkli egzoz çıkışları, 19 inç çaplı jantlar ve yine siyaha boyanan fren kaliperleri sunuluyor.


Daha sert bir süspansiyon sistemine sahip olan araçlarda 20 inç çaplı jantlar ek ücret karşılığında alınabiliyor. İç mekana geçildiğinde Alcantara kaplı, sportif yan desteklere sahip koltuklar, alüminyum konsol kaplamaları, metal pedal seti, paslanmaz çelik kapı eşik kaplamaları dikkat çekerken direksiyon simidi ve vites kolunda M logoları bulunuyor.

4 yorum:

  1. eski nesil m6 çok daha iyidi bence özellikle arka sinyaller ve bagajın üstündeki uzun çıkıntı.kısacası karakteristik bi çizgi göremedim!

    YanıtlaSil
  2. bu araç zaten cls ve a5 sportback e rakip olacak. 4kapılı.

    şu anki 2 kapılı 6 coupe hiç de coupe gibi görünmüyor benim gözümde. adeta sedan bi araçtan coupe yapılmış gibi. e coupe nin rakibi.

    ama eski 6 tam bir spor coupe idi. dolayısıyla bence yeni m6, eski m6 kadar sportif olmayacak.

    YanıtlaSil
  3. bmw tasarım anlamında bir önceki nesillerde aldığı riski bu nesillerde almıyor. 1 3 5 6 ve 7 serilerinin hepsi yenilendi ama önceki nesiller tasarım anlamında daha çok risk almıştı. özellikle yeni 3 5 ve 7 birbirine çok benziyor nerdeyse sadece boyut farkı var.

    YanıtlaSil
  4. Rakiplerden CLS doğru ama Audi tarafında A7 Sportback ile yarışacak Gran Coupé. Bence BMW'nin yeni nesil modelleri daha güzel ama orijinallik konusunda eksikleri olduğu doğru. 3 Serisi ile başladılar biraz kıpırdanmaya. Yakında X6'nın makyajlı versiyonunu da göreceğiz ama bakalım neler olacak.

    YanıtlaSil