7 Şubat 2012 Salı

Nissan 370Z


Nissan'ın başarılı sportif otomobillerinden olan 370Z makyajlandı. Satışına Haziran ayında başlanacak olan aracın sergileneceği ilk büyük fuarsa 2012 Chicago otomobil fuarı olacak.

Yenilenen ön tamponuna entegre edilen dik konumlu LED gündüz farları ilk bakışta dikkat çeken aracın arka tamponunun ortasına kırmızı renkli bir sis lambası eklenmiş. 18 inç çaplı jantlarının tasarımı da hafifçe makyajlanan 370Z'nin renk paletine bir kırmızı bir de lacivert gövde rengi eklenmiş.


Sportif paketle birlikte alındığında jant çapları 19 inçe ulaşırken süspansiyon sistemi daha sert bir hal alıyor. Fren kaliperleri kırmızıya boyanan aracın 3.7 litre hacimli v6 motorunun ürettiği 331 beygir güçte bir değişiklik olmazken şanzıman seçenekleri yine 6 ileri vitesli manuel ve 7 ileri vitesli otomatik.

NISMO donanımıyla birlikte frenler güçlenirken Bose ses sistemine iki hoparlör, iki de subwoofer ekleniyor. Ön ve arka tampon tasarım değişiklikleriyle birlikte yeni lacivert gövde rengini sunmayan NISMO paketi 19 inç çaplı jantları standart donanıma eklerken elektronik kontrol ünitesi ve egzoz sistemi yenilenmesi sonrası motorun gücü 355 beygire ulaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder