22 Mart 2012 Perşembe

Chevrolet Trailblazer


Chevrolet, Trailblazer modelinin yeni nesil örneklerini tanıttı. Temellerini paylaştığı pick up kardeşi gibi ilk olarak Tayland pazarında satılacak olan araçlar Bangkok otomobil fuarında görücüye çıkacak.

Dış tasarımı, kapılarının arka kısmına kadar Colorado ile aynı olan Trailblazer'da yatay yerleştirilmiş LED stoplar ve arka camlar tarafından gizlenmiş D sütunu gibi farklılıklar bulunurken iç mekan tasarımı pick up kardeşten aynen aktarılmış. Üç sıra koltuğa sahip olan aracın en arka koltuk sırası 50/50, ikinci sırasıysa 60/40 oranında katlanabiliyor.


İlk etapta Asya ve Avrupa pazarları için turbo Diesel motor seçenekleri tanıtılacak olan SUV, 2.5 ve 2.8 litre hacimli ünitelerle sunulacak. Dört silindirli bu motorlardan küçük olanı 150 beygir güç, 350 Nm tork, büyük olanıysa 180 beygir güç, 470 Nm tork üretebiliyor.

Araçlar motor ve donanım seçeneğine göre standart veya opsiyonel olarak iki veya dört tekerlekten çekişli olabilirken beş ileri vitesli manuel ve altı ileri vitesli otomatik şanzıman donanımda bulunmakta.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder