15 Mart 2012 Perşembe

GMC Terrain Denali


GMC'nin SUV modellerinden Terrain en lüks modeli olan Denali'ye kavuştu. Alışılmış motor seçeneklerine sahip olan araçta ek donanımın haricinde tasarım güncellemeleri de mevcut.

Kromajlı ön panjur ve yenilenen tampon tasarımının haricinde yeniden şekillendirilen aydınlatma grubu ve gövde rengine boyanan koruma parçaları dikkat çekerken yenilenen 18 ve 19 inç çaplı jantlar daha seçkin bir görünüm yaratmaya çalışıyor.


İç mekanda dokunmatik ekranlı navigasyon sistemi, ahşap kaplama, elektrikli ön koltuklar, deri kaplı ön panel, ışıklandırmalı kapı eşik kaplamaları ve deri döşeme dikkat çekerken koltuk sırtlıkları ve direksiyon simidi üzerine Denali logoları eklenmiş.

İki motor seçeneğiyle satılacak olan Terrarin Denali'de kullanılan 2.4 litre hacimli ünite 185 beygir güç, 233 Nm tork üretebilirken 3.6 litre hacimli v6 motor 305 beygir güç, 370 Nm tork üretebilmekte. Bütün modellerde önden çekiş sistemi ve 6 ileri vitesli otomatik şanzıman standart olarak sunulurken dört tekerlekten çekiş sistemi opsiyonel donanımlar arasında bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder