2 Nisan 2012 Pazartesi

Cadillac SRX


Cadillac'ın crossover modellerinden SRX'in 2013 model yılı makyajı tanıtıldı. Dış mekanında büyük yenilikler bulunmayan aracın yenilikleri daha çok yaşam alanında yoğunlaşıyor.

Gövde tasarımında bir yenilik bulunmayan SRX'in ön panjur ve ön tampon hava girişlerinin desenleri yenilenirken 20 inç çaplı jantların tasarımları da az da olsa yenilenmiş. Ön çamurlukların arkasında bulunan süslemeler de yeniden şekillendirilirken dış mekanda yapılan değişiklikler böylece sonuçlanmış.


İçeriye göz atıldığında direksiyon simidinin artık dört kollu olduğu ve üzerinde daha çok kumanda düğmesine yer verildiği görülürken yeniden tasarlanan göstergelerde daha koyu bir mavi aydınlatma kullanılmış. Orta konsolu tamamen yenilenen SRX bu alanda diğer yeni nesil Cadillac modelleriniçağrıştıran küçük düğmelere sahip bir tasarım anlayışını benimserken vites topuzu da yenilenmiş.


Önceki modellerde küçük kalan dörtlü flaşör düğmesi büyütülürken eskiden kayarak orta konsolun içerisinde kaybolabilen navigasyon ekranı artık sabit. Donanımında iki adet USB girişi ve 10 adede kadar aygıtın bağlanabileceği bir Bluetooth bağlantısı bulunan araç kör nokta uyarısı, ön ve arka acil durum frenleme sistemi,  arka trafik uyarısı ve alarm fonksiyonu sunan sürücü koltuğuna sahip.

3.6 litre hacimli v6 motoru 312 beygir güç, 358 Nm tork üretebilen araç 6 ileri vitesli otomatik şanzımanla sunuluyor. Standart olarak iki tekerlekten çekişli olan SRX'in opsiyonel donanımları arasında dört tekerlekten çekiş sistemi de yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder