9 Nisan 2012 Pazartesi

Roush Mustang


Konu Ford Mustang modifikasyonu olunca aklımıza gelen ilk firmalar arasında bulunan Roush yeni nesil Mustang için geliştirdiği üç adet kiti tanıttı.

İlk etapta aracın görünümüyle ilgilenen firma yeni ön tampona entegre edilmiş splitter, motor kaput hava giriş yarığı, yeni ön panjur, daha geniş yan etekler, bagaj kapağı üstüne spoiler, yeni egzoz çıkışları, koyulaştırılmış stoplar ve arka yan camların iptal edilmesi  gibi yenilikler sunuyor.

İkinci etapta yol tutuşu iyileştiren Roush süspansiyon sistemini modifiye ederken jantları da yenilemiş. Üçüncü etap modifikasyon işleminde motoru da güçlendiren firma 5 litre hacimli v8 üniteye bir kompresör besleme ekleyerek 573 beygir güç, 683 Nm tork alabilmiş.

Son kitle beraber 20 inç çaplı jantları da donanıma katan firma iç mekanda Roush logoları sunarken motor bölümüne sınırlı üretim plakası eklemiş.

2 yorum:

  1. Konudan alakasiz ama surekli takip ettigim blogun sahibinden turkiyenin su siralar gundemindeki yerli otomobille ilgili dusuncelerini ogrenmek isterim

    YanıtlaSil
  2. Cevap uzun olacak, mail ile dönüş yapayım.

    YanıtlaSil