12 Mayıs 2012 Cumartesi

BMW M3 ve M5 M Performance Edition


BMW'nin İngiltere pazarına özel modellerine iki yeni araç daha katıldı. M3 ve M5'te sunulacak olan yeni paket otomobillere çok şey katmasa da alıcının cüzdanını ciddi şekilde hafifletecek.


Sadece mat gövde renkleriyle sunulacak olan otomobillerin her ikisi de beyaz, kırmızı veya mavi renkli olarak alınabilecek. M3'te 19, M5'teyse 20 inç çaplı jantlar siyaha boyanırken iç mekanda sunulan farklılıklar da benzer. Her iki araçta da kontrast renkli dikiş iplikleri ve piyano siyahı konsol kaplaması standart olarak sunulurken sınırlı üretim plakası ön yolcu konsol kaplamasına işlenmiş.

Her iki aracın da 30 örneği bulunacağını açıklayan BMW, M3 M Performance Edition için 74.080, M5 içinse 95.140 Sterlin bedel talep ediyor ki bu fiyatlar standart M3 ve M5'in yaklaşık %35 üzerinde.

4 yorum:

  1. mat mavi m3 çok güzel duruyor.

    YanıtlaSil
  2. Bir de mat beyazı hoş. Kırmızıyı pek sevmedim.

    YanıtlaSil
  3. Bmw bazi m5 ve m6 lari geri cagiriyor su siralar, s63tu motorlarinin yag pompasinin devre disi kalip yag basincinin kaybedilmesi nedeniyle motora zarar verecegi gerekcesiyle, su ana kadar sadece sorunu ortaya cikaran musterinin aracini degistirecekler, bazi araclarinsa yerinden kipirdatilmamasi gerektigi soyleniyor, motor bmw nin isiydi (thumps down)

    YanıtlaSil
  4. Evet teslimatları durdurdu BMW. Kötü oldu.

    YanıtlaSil