9 Haziran 2012 Cumartesi

Alpha-N 1M RS


Geçtiğimiz haftalarda modifiye ettikleri BMW 335i modeliyle dikkat çeken Alpha-N bir kere daha aynı markanın 3 litre hacimli benzinli motorunu güçlendirdi.

1 Serisi M Coupé şeklinde gelen araç üzerinde yapılan değişiklikler arasında karbon fiberden üretilmiş çift parçalı ön splitter, tavan, kaput, difüzör ve bagaj kapağının yanında 19 inç çaplı jantlar da bulunuyor. Yan etekleri de genişletilen aracın kaputuna ek hava çıkışları açılmış.


İç mekanına geçildiğinde orta konsolda bulunan havalandırma ızgaralarından birisinin yerine yol verilerini gösteren bir ekran geldiği görülürken güçlenen fren sisteminde 6 pistonlu kaliperler ve 380 mm çaplı diskler görev yapıyor.

Çift turbo beslemeye sahip 3 litre hacimli motoru da güçlenen araç artık 410 beygir gücünde.

3 yorum:

  1. 10 sene sonra da olsa bi tane 1m almak istiyorum ama bulmak çok zor zira amerikada bile sadece 740 tane war türkiyedeki sayısının 10 u geçtiğini sanmam

    YanıtlaSil
  2. bir adet çırağanın önünde gördüm valencia orange renginde ki bence en çok yakışan renk bu, bir tane de istanbulda yapılan bi pist organizasyonunda görmüştüm ki plakalarını karşılaştıramadım belki aynı araç belki farklı

    YanıtlaSil