12 Temmuz 2012 Perşembe

Kelleners BMW 3 Serisi


BMW'nin F30 kodlu 3 Serisi modelleri için hazırlanan modifikasyon çalışmaları yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Kaput altında ciddi oranda güç artışı sağlayan Kelleners Sport aracın görünümünde de değişiklikler yapmış.

Aracın dış görünüşünü, ön tampon altına eklediği splitter, arka tampon etekleri, 19 ve 20 inç çaplı jantlar ve bagaj kapağı üzerine yerleştirdiği spoiler ile değiştiren firma yeni egzoz sisteminin dörtlü çıkışıyla da sportif bir görünüm elde etmiş.


İç mekanda sportif direksiyon simidi, Kelleners imzalı kapı eşik kaplamaları, metal pedal seti ve paspas takımının yanında 60 değişik renkte deri döşeme ile karbon fiber ve ahşap kaplamalar sunulmakta. Daha dengeli bir yol tutuş isteyen müşteriler firma tarafından sunulan süspansiyon alçaltma kitini de alabiliyor.

2 litre hacimli benzinli ve Diesel motorlar için modifikasyon kitleri sunan firmanın 320d için geliştirdiği paketle birlikte 218 beygir güç, 435 Nm tork elde edilirken 328i'de kullanılan motor 294 beygir güç, 420 Nm tork üretebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder