10 Temmuz 2012 Salı

Renault Mégane RS Red Bull Racing RB7


Renault Sport'un en gözde modeline yeni bir versiyon eklendi. Red Bull Racing'in şampiyon otomobillerinden RB7 ismini taşıyan araç Twingo RS ve Clio RS'in ardından bu aileye katılan üçüncü model.

Tasarımı olmasa da renk kombinasyonları standart modellerden farklılaşan araç siyah gövde rengine sahip. Ön tampon ve yan aynalarda sarı renkli eklemeleri bulunan otomobilin tavanında damalı bayrak deseni bulunurken kapılarda Red Bull Racing logoları yer alıyor. 19 inç çaplı jantlara sahip olan aracın fren kaliperleri kırmızı renkli.


İç mekanında da ufak tefek değişiklikler bulunan aracın deri kaplı direksiyon simidinde sarı renkli dikiş iplikleri kullanılırken aynı renk siyah döşemeli koltuklarda da görülebiliyor. Kapı içlerinde karbon fiber benzeri kaplamalara yer veren Renault konsolda piyano siyahı kaplamalar kullanmış. Gri zeminli devir saati, metal pedal seti ve özel tasarım vites topuzu gibi donanımları da standart olarak sunan Mégane RS Red Bull Racing RB7 bir de numaralı sınırlı üretim plakasına sahip.

Artık Start&Stop sistemiyle sunulacak olan turbo beslemeye sahip 2 litre hacimli motor standart haliyle 250 beygir güç üretip 7.5 litre/100 km'lik ortalama yakıt tüketimine sahip olsa da Sport modunda 265 beygir güç, 360 Nm tork üretebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder