24 Ağustos 2012 Cuma

Alfa Romeo MiTo ve Giulietta Sportiva


Alfa Romeo, Quadrifoglio Verde donanımına sahip olamayan MiTo ve Giulietta modelleri için Sportiva isimli donanım paketini sunuyor.

Dışarıdan bakıldığında Sportiva logoları ve 18 inç çaplı jantlarla farklılaşan otomobillerde sportif egzoz çıkışları ve kırmızı renkli fren kaliperleri de kullanılmış.


İç mekana geçildiğinde MiTo'nun siyah renkli koltuk ve tavan döşemesinde yer yer Alcantara göze çarparken vites topuzu, direksiyon simidi ve el freni kolu deri kaplı. Kapı eşiklerine Sportiva logoları eklenen otomobilin dikiş iplikleri beyaz ve yeşil renkli.


İç mekanında deri döşeme ve kırmızı renkli dikiş iplikleri sunan Giulietta'da da Sportiva logolu kapı eşik kaplamaları bulunurken ön ve arka kol dayanakları ve siyah tavan iç kaplaması standart olarak sunuluyor.

MiTo'nun 0.9 litre hacimli TwinAir, 1.4 litre hacimli, 135 beygir güç üretebilen MultiAir ve 120 beygir gücündeki 1.6 litre hacimli turbo Diesel motor seçenekleriyle birlikte sunulan donanım Giulietta'nın 1.75 TBI motoru haricinde kalan bütün motor ve şanzıman seçenekleriyle birlikte alınabiliyor.

9 yorum:

  1. mitonun jantlar 10 numara olmus. o degil de ne zaman degistirecekler bu mitoyu bir makyajdir falan?

    YanıtlaSil
  2. 2013'e yeni yüzüyle girmesi muhtemel. Bence Paris'te bir sürpriz yapabilir Alfa.

    YanıtlaSil
  3. Ikisinin de jantlari cok guzel alfaya uygun olmus

    YanıtlaSil
  4. Bu jantlar aslında diğer modeller için de opsiyonel donanımda var. Aracı beklemeyi göze alırsanız Türkiye'ye de getirilebiliyor.

    YanıtlaSil
  5. Evet Mito çok eskidi.Yüzü ve iç aksamı Herşeyi ile baştan yenilenmesi gerekli.

    YanıtlaSil
  6. Hocam selamlar
    Alfa Romeonun sitesine baktığımda Giuletta için Sportiva paketinin olmadığını görüyorum sanki Türkiyeye getirmiolar gibi :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, malesef birçok donanım ve motor seçeneği gibi Sportiva da gelmiyor.

      Sil
  7. Mito nun yeni kasası ne zaman çıkacak bilginiz var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alfa Romeo'nun güncel planlarına göre MiTo yenilenmeyecek. B segmentte boşalan yeri Fiat modelleriyle dolduracak grup.

      Sil