19 Ağustos 2012 Pazar

Kahn Range Rover Evoque RS250 Dark Tungsten Metallic Edition


Kahn Design'ın özel Range Rover modelleri arasına bir yenisi katıldı. Özel gövde rengini ismine de taşıyan Evoque'un görünümünde iddialı değişiklikler olsa da performansında bir değişim olmamış.

Büyük hava girişlerine sahip sportif görünümlü bir ön tamponla donatılan aracın ön panjurunda parlak görünümlü petek ızgara kullanılmış. Farların altı ve ön çamurlukların yanında kullanılan solungaçlarda Evoque'un orijinal turuncu rengi kullanılırken 22 inç çaplı jantlar fümeye boyanmış.


Otomobilin arkasına geçildiğinde bagaj kapağı camının hem üst hem de altında birer spoiler bulunduğu görülürken yenilenen tampon tasarımının bu bölümde de dinamik bir duruş sağladığı fark ediliyor. Fren kaliperleri de turuncuya boyanan aracın egzoz sistemi de merkezi konumlandırılmış çiftli çıkışa sahip.

İç mekanında döşemelerle öne çıkan RS250 Dark Tungsten Metallic Edition'da metal kapı eşik kaplamaları, baklava desenli deri ve Alcantara kaplamalı koltuklar, metal pedal seti, kırmızı arka planlı gösterge paneli ile deri ve Alcantara kaplı ön konsol gibi farklılıklar bulunuyor.

4 yorum:

  1. govde rengi cok hos ama gerisi siradan bir kahn araci, cok abarti ve sacma.

    YanıtlaSil
  2. bu abartı tasarım araçları cidden alan var mı ya?

    YanıtlaSil
  3. arkayı sang youngtan özenmişler

    YanıtlaSil
  4. RS250 çok popüler bir kit. Satış rakamları çok başarılı olan Evoque için gövde kiti sunan çok firma olmaması da Kahn'ın elini güçlendiriyor.

    YanıtlaSil