7 Ağustos 2012 Salı

Nissan Pathfinder


Nissan'ın popüler SUV modellerinden Pathfinder'ın yeni nesil modelleri bir süredir göz önünde olsa da aracın kaput altında nasıl bir güç ünitesi bulunduğu ve arka kısmının görüntüleri gizliliğini koruyordu. Bu bilgileri de paylaşan Nissan donanım konusunda da detaya indi.

Yuvarlatılmış gövde hatlarıyla dikkat çeken aracın arka kısmında küçük stoplar ve "v"şekilli bagaj kapağı camı göze çarpıyor. İç mekanda daha yumuşak hatlar ve zengin donanımıyla dikkat çeken Pathfinder üç sıra koltuk sunuyor.


Deri döşemeyi standart donanımda sunan Nissan ısıtma ve havalandırmalı ön koltuklar, ikinci ve üçüncü koltuk sıraları için eğlence sistemi, navigasyon, dört kenarı görüntüleyebilen kamera sistemi, panoramik cam tavan, programlanabilir anahtar ve 13 hoparlörlü Bose marka ses sistemi donanımda bulunuyor. İki ve dört tekerlekten çekişli modelleri bulunan yeni nesil Pathfinder'ın ağırlığı bir önceki nesil modellere oranla 227 kg azalmış.

İlk olarak A.B.D.'de satılacak modelleri tanıtılan araç bu nedenle sahneye 3.5 litre hacimli bir v6 motorla çıktı. 260 beygir güç üretebilen ünite yeni nesil bir sürekli değişken oranlı şanzımanla (CVT) eşleştirilerek sınıfının en düşük tüketim değerlerine ulaşması sağlanmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder