19 Ağustos 2012 Pazar

RZR Mini Targa Raze


Mini'nin iki kişilik sportif modelleri Coupé ve Roadster geçtiğimiz yıl tanıtılmıştı. Altyapısını diğer iki kapılı Mini modelleriyle paylaşan araçların özellikle motorları için modifikasyon kitleri hazır olsa da yeni gövde parçaları için biraz beklememiz gerekti.

RevoZport tarafından hazırlanan karbon fiber gövde kitiyle ağırlığı 30 kg'a kadar azaltılabilen ikili için hazırlanan yeni ön tamponda ince LED aydınlatmalar, splitter ve ek hava girişleri dikkat çekerken çamurlukların 15 mm genişlemesi aracın daha dinamik bir duruşa sahip olmasını sağlamış.

Kaputu üzerinde iki yeni hava girişi açılan araçların yan eteklerinde de hava girişleri bulunmakta. Hafifletilmiş jantlar ve sabit bir arka spoiler ile donatılan araçların arka tamponlarına bakıldığında burada kullanılan ek hava çıkışları, difüzör ve ortaya yerleştirilmiş çift egzoz çıkışı dikkat çekiyor. Yan ayna muhafazaları da karbon fiberden üretilen otomobillerden metal tavana sahip olanları karbon fiber tavanla donatılabiliyor.

Turbo beslemeye sahip 1.6 litre hacimli motor üzerinde de modifikasyon çalışması yapan RevoZport Racing bu üniteden 250 beygir güç almayı başarmış.

3 yorum:

  1. cok basarili bence.

    YanıtlaSil
  2. On tampondaki ince cf parcanin devamindaki ledler hos arkada da benzeri var, egzos cikislari da guzel bi cf roof secenegi harika, 1,6 250 beygir super, mini coupe alip da sportif meraki olan icin adeta bir must

    YanıtlaSil