17 Eylül 2012 Pazartesi

Volkswagen Cross Caddy


Volkswagen'in Cross ailesi büyümeye devam ediyor. Polo, Golf ve Touran'ın ardından Caddy de hafif arazi şartlarına uygun olacak şekilde modifiye edilmiş versiyonuna kavuştu.

Modifiye edilen süspansiyon sistemi sayesinde daha yüksek bir yapıya sahip olan araçta 17 inç çaplı jantlar, alt kısmı siyah renkli plastikle kaplanan yan etekler, tamponlar ve çamurluklar, koyu renkli arka camlar ile alt kısımlarında metal korumalar bulunan tamponlar standart olarak sunulmakta.


Araçta daha önce sunulmayan metalik yeşil de Scirocco'dan alınırken iç mekanda da bu renkte döşemeler sunuluyor. Çift renkli döşemelerin yanında direksiyon simidi, vites ve el freni kollarında kullanılan deri ve kontrast renkli dikişler standart olarak kullanılıyor. Yükseklik ve uzunluğu ayarlanabilen orta kol dayanağını da standart donanımda sunan Cross Caddy'de metal renkli tavan barları da bulunuyor.

Caddy'de sunulan bütün motor seçeneklerine sahip olacak Cross Polo'da DSG ve dört tekerlekten çekiş sistemi opsiyonları da bulunacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder