4 Ekim 2012 Perşembe

Abt AS3


Audi'nin yeni nesil A3 ailesi için geliştirilen görsel kitlerin ardından sıra kaput altına geldi. Hem benzinli hem de Diesel üniteler için geliştirilen modifikasyon kitleriyle beraber yürüyen aksam geliştirmeleri de sunuluyor.

Siyah renkli ön panjuru tamamen yenilenmiş olan otomobilin ön tamponuna eklenen parçalar sayesinde daha sportif bir görünüm elde edilmiş. Tamponun alt kısmına da bir splitter ekleyen Abt yan etekleri de yeniden şekillendirmiş. Yan aynalar için yeni kaplamalar sunan firma ön çamurlukların arkasına da slungaçlar yerleştirmiş.

Süspansiyon sistemini alçaltan Abt, A3 için 18 ve 19 inç çaplı jantlar sunarken arka kısımda yeni egzoz çıkışları, difüzör ve daha büyük bir spoiler dikkat çekiyor.

1.4 ve 2 litre hacimli benzinli motorlardan sırasıyla 170 ve 280 beygir güç elde edebilen firma özellikle büyük motorlu versiyonla yeni S3'ün performansına yaklaşabiliyor. 2 litre hacimli turbo Diesel motorlar için de güçlendirme paketleri sunan üretici bu ünitenin 180 ve 210 beygir güç üretebilen versiyonlarını satmakta.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder