30 Kasım 2012 Cuma

BRABUS ML B63


Alman modifikasyon devi BRABUS en iyi yaptığı şeyi yapmaya devam ediyor. Mercedes M ailesinin geçtiğimiz yıl tanıtılan en sportif modeli ML63 AMG için bir performans kiti hazırlayan firma aracın görünümünde de değişiklikler yapmış.

Yenilenen ön tampon çok daha köşeli bir yapıya kavuşurken LED gündüz farları yerlerini korumuş. Daha geniş yan eteklerle donatılabilen aracın arka tamponunda da daha köşeli bir tasarım anlayışı görülürken aynı kısımda biyik bir difüzör kullanılmış. Çapları 23 inçe kadar büyüyen jant seçeneklerine sahip olan aracın bagaj kapağı üzerine bir spoiler eklenirken yenilenen egzoz sisteminin çıkışları farklılaşmış.


İç mekanda şimdilik metal pedal seti ve Brabus armalı kapı eşik kaplamaları haricinde bir farklılık sunmayan aracın süspansiyon sistemine yüksekliği azaltan bir ünite eklenmiş.

Araçta kullanılan çift turbo beslemeli 5.5 litre hacimli v8 motor üzerinde yapılan çalışmalar sonucunda 620 beygir güç, 820 Nm tork elde edebilen BRABUS performans verilerinde hissedilir fark yaratmayı başarmış. 0'dan 100 km/s sürate 4.5 saniyede ulaşabilen dev aracın maksimum sürati 300 km/s'te sınırlandırılmış.

2 yorum: