8 Kasım 2012 Perşembe

Chevrolet Camaro


SEMA Show'un ev sahiplerinden olan Chevrolet bu yıl da organizasyona zengin bir ürün çeşitliliği ile katılıyor. Daha önce Camaro'nun Hot Wheels Edition isimli versiyonunu tanıtacağını açıklayan üretici bu aileyi tek araçla yalnız bırakmıyor.

Hot Wheels Edition'ın üretilmesine önayak olan 1967 model Camaro temelli Chevrolet Performance Camaro Hot Wheels konsept aracı da sergileyen Chevrolet bu otomobille birlikte 1:64 ölçekli oyuncağı gerçek hayata taşımış oluyor.


Güncel Hot Wheels donanımında da sunulan mavi gövde rengine sahip olan aracın siyah renkli jantları 18 inç çaplı. Ön lastiklerin arkalarına geniş egzoz çıkışları yerleştiren Chevrolet kaputun iki yanına da hava çıkışları eklemiş. Dört bir yanına Hot Wheels logoları eklenen aracın iç mekanında yeni nesil Camaro'dan alınan koltuklar dikkat çekiyor.


Organizasyonda dikkat çeken bir diğer Camaro da Tony Stewart ile birlikte hazırlanmış olan ZL1. Kompresör beslemeye sahip 6.2 litre hacimli v8 motorunda bir performans artışı bulunmayan araç mat siyah gövde renginin üzerine eklenen kırmızı renkli grafikler, siyah-kırmızı jantlar ve kırmızı gündüz farlarıyla dikkat çekiyor.


Chevrolet standının en ilginç üyelerinden birisi de COPO Camaro'nun üzeri açılabilen bir örneği. Turuncu rengiyle dikkat çeken otomobil 69 adetlik 2012 COPO Camaro üretiminin son otomobili. Bu serinin iki Convertible modelinden birisi olan otomobilde fonksiyonel açılır tavan ve farklı bir takla kafesi bulunurken geriye kalan özellikler sabit tavanlı kardeşinden alınmış. 5.7 litre hacimli v8 motorunda 4 litre hacimli bir kompresör besleme kullanılan araç 550 beygir gücünde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder