28 Kasım 2012 Çarşamba

Jeep Wrangler Rubicon 10th Anniversary


Jeep'in başarılı arazi performansına sahip modellerinden Wrangler'a bir özel model daha eklendi. Daha önce tanıtılan araçlar gibi Mopar listesinden parçalara sahip olan 10. yıl versiyonunda teknik yenilik de neredeyse bulunmuyor.

Siyah renkli çamurluklar, vinç kullanımına izin veren kapaklı tamponlar, ek sis farları, 17 inç çaplı, siyah renkli jantlar, koyu renkli stoplar, siyah renkli depo kapağı gibi aksesuarlara sahip olan araç üç veya beş kapılı olarak alınabiliyor.


Standart olarak açılabilir kumaş tavanla sunulan araçta opsiyonel olarak alınabilen sert tavan gövde rengine de boyanabiliyor. Arazi kullanımı için özel lastiklerle satılacak olan özel seride 1.25 cm yükseltilen süspansiyon sistemi de görev yapıyor.

İç mekanında kırmızı renkli deri döşemelerle dikkat çeken 10th Anniversary'nin hem dışında hem de içinde özel versiyon logoları yer alıyor.

3.6 litre hacimli v6 motoru 285 beygir güç, 352 Nm tork üretebilen otomobil standart olarak dört tekerlekten çekiş sistemi ve 6 ileri vitesli manuel şanzımanla sunulurken 5 ileri vitesli otomatik şanzıman opsiyon listesinde yer alıyor.

1 yorum:

  1. bu wranglere'de hastayım dağa taşa sür hiçbirşey olmaz tam yayla arabası :)

    YanıtlaSil