19 Kasım 2012 Pazartesi

Lumma CLR R


Tanıtımının üzerinden henüz kısa bir süre geçmiş olsa da yeni nesil Range Rover temelli modifikasyon çalışmaları yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı. Bu çalışmalardan birisi olan Lumma Design kiti dış görünümde oldukça iddialı değişiklikler sunarken kaput altında da güç artışı sağlanmış.

Genişletilen çamurluklara uygun bir şekilde tasarlanan ön ve arka tamponlar daha sportif bir görünüm sunarken ön panjur da yenilenmiş. Yeni LED aydınlatmalarla donatılan ön tamponun alt kısmında bir de splitter bulunuyor. Yan etekleri de genişleyen araçta ön kapıların ön kısımlarına hava çıkışı benzeri süslemeler eklenmiş.


Alçaltılmış süspansiyon sistemi ve 22 inç çaplı jantlarıyla daha dinamik bir duruş sunan aracın aydınlatma grubunda koyulaştırmaya gidilirken bagaj kapağı üzerine yeni bir spoiler yerleştirilmiş. Daha köşeli bir tasarıma sahip olan arka tamponun orta kısmında bir difüzör yer alırken yanlarda yeni egzoz sisteminin dört adet dörtgen çıkışı görülebiliyor.

İç mekan fotoğrafları henüz paylaşılmayan araçta çift renkli deri döşemeleri, karbon fiber kaplamalar, metal pedal seti ve yine metal kapı eşiği kaplamaları sunulacak.

Yeni Range Rover'ın bütün motor seçenekleri üzerinde çalışacak olan Lumma Design'ın piyasaya süreceği ilk modifikasyon kitiyse kompresör beslemeye sahip 5 litre hacimli v8 motorun gücünü 560 beygire yükselten paket olacak.

2 yorum:

  1. yok yok olmamış bu ya, nolmuş! :S

    YanıtlaSil
  2. böyle aksesuarlı araçlardan hiç hazzetmiyorum. orjinalitesini bozuyor tipsiz birşey çıkıyor meydana. halbuki sade halleri ne kadarda güzel oluyor...

    YanıtlaSil