15 Kasım 2012 Perşembe

Subaru Legacy 2.5i tS


2010 yılında Japonya pazarına özel bir STI versiyonu tanıtılan Subaru Legacy'nin makyajlı hali de aynı donanıma kavuştu. Görünümü bir önceki araçla neredeyse aynı olan aracın performansıysa çok daha düşük.

Ön tamponu altına bir splitter eklenen araçta 18 inç çaplı jantlar, daha geniş yan etekler, spoiler ve çift çıkışlı egzoz sistemi sunulurken STI logoları dört bir yana yayılmış.


İç mekanda STI logolu direksiyon simidi, gösterge ve koltuk sırtlıkları bulunan araçta kontrast renkli dikiş iplikleri, kırmızı renkli motor çalıştırma düğmesi, metal pedal seti, farklı bir vites topuzu ve gri renkli konsol kaplamaları dikkat çekiyor.

Yürüyen aksamında da güçlendirme çalışmaları yapılmış olan otomobilde yeni süspansiyon sistemi ve ön kule gergisi bulunuyor.

İki yıl önce tanıtılan modelde kullanılan turbo beslemeye sahip motorun atmosferik emişli versiyonunu kullanan yeni otomobilin 2.5 litre hacimli ünitesi 173 beygir güç üretiyor. 300 örneği bulunacak olan araçta dört tekerlekten çekiş sistemi ve sürekli değişken oranlı otomatik şanzıman (CVT) standart olarak sunuluyor.

1 yorum:

  1. 'turboyu biz takmayı unuttuk/üşendik siz takın' edition

    YanıtlaSil