21 Ocak 2012 Cumartesi

Mini Baker Street ve Bayswater


Mini'nin, ismini Londra'nın sokaklarından alan özel versiyonlarına iki araç daha katıldı. 2012 yaz olimpiyatlarına ev sahipliği yapacak olan şehir, bu organizasyonun sponsorlarından birisi olacak Mini tarafından daha sonra başka bir modelle daha şereflendirilecek.

Standart olarak kum grisi gövde ve siyaha boyanmış 16 inç çaplı jantlarla donatılan Baker Street Mini One, One D, Cooper ve Cooper D versiyonlarıyla alınabiliyor. Bu modellerin tamamında gövde üzerinde çift siyah şerit ve siyah yan aynalar bulunurken siyah renkli tavan sadece Cooper ve Cooper D donanımıyla birlikte sunulacak. Bu aracın opsiyonel donanımında siyah ve beyaz gövde renkleri de bulunuyor.


İç mekanında kumaş ve deri ile kaplanan ve kontrast renkli dikişlere sahip koltuklara yer verilen Baker Street buralarda kullanılan baklava desenlerini kapı içi ve ön konsol kaplamalarına da taşımış. Aracın ön çamurluklarının üst kısmında olduğu gibi kapı eşiği kaplamalrında da bulunan Baker Street armaları kimliği belli ederken yine kapılar ve ön konsolda gövde rengi kaplama ve döşemeler kullanılmış.


Mavi gövde rengiyle dikkat çeken Mini Bayswater siyah renkli ve 17 inç çaplı jantlarla birlikte sunulurken siyah tavan, gövde için çift renkli yarış şeritleri, siyah renkli tavan ve özel tasarım muhafazalara sahip yan aynalar diğer donanımlar arasında. Cooper, Cooper D, Cooper S ve Cooper SD versiyonlarında alınabilen donanım Cooper S ve Cooper SD'de gri veya siyah gövde rengiyle de alınabilecek.


Chrome Line ve Chili paketlerini donanımında standart olarak barındıran Bayswater siyah renkli deri döşeme koltuklara ve mavi-gri kontrast renkli dikiş ipliklerine sahip. Ön çamurluklar, ön konsol ve kapı eşik kaplamalarında Bayswater armaları bulunan aracın kapı içi ve konsolunda piyano siyahı kaplamalar dikkat çekerken paspaslarda da mavi renkli çerçeveler bulunuyor.

Mini One Baker Street'in başlangıç fiyatını 16.365 Sterlin olarak açıklayan Mini, Cooper Bayswater'ı 18.565 Sterlin seviyesinden başlayan fiyatlardan satacak.

Chevrolet Code 130R ve Tru 140S


2012 Detroit otomobil fuarında ziyaretçileri bekleyen sürprizlerden birisi, hatta ikisi de Chevrolet'den geldi. Organizasyona iki küçük coupé konsepti getiren marka bu araçların seri üretime geçmelerine de olumlu bakıyor.

Code 130R olarak adlandırılan otomobil BMW 1 Serisi Coupé ile Chevrolet Camaro'nun birleştirilmesinden oluşmuş gibi duruyor. LED aydınlatma grubu, 20 inç çaplı jantlar, ince yapılı yan aynalar ve yuvarlak gövde hatlarına sahip olan aracın boyu 4.396, eni 1.816, yüksekliği 1.390 ve aks mesafesi 2.775 mm.


Daha köşeli hatları bulunan bir tasarıma sahip Tru 140S günümüz kompakt coupé modellerine ciddi bir rakip olabilecek gibi duruyor. Bu araçta da ince yapılı aynalar, LED aydınlatma grubu ve çift çıkışlı egzoz sistemi kullanan Chevrolet jant çaplarını 21 inç olarak belirlemiş. Boyu 4.507, eni 1.878 ve yüksekliği 1.360 mm olan otomobilin aks mesafesi 2.743 mm olarak açıklandı.

Turbo besleme ve Start&Stop sistemine sahip 1.4 litre hacimli motorlarını Opel modellerinden de tanıdığımız araçlar 150 beygir güç, 200 Nm tork üretebiliyor. 6 ileri vitesli manuel şanzımana sahip olan 2+2 oturma düzenli otomobillerin birer konsept olsa da opsiyonel donanımda bir otomatik şanzıman olduğu belirtiliyor.

Wald Porsche Panamera


İşte Wald International'ın Porsche Panamera yorumu. Son zamanlarda tanıttığı gövde kitleri eskilerine nazaran daha sade görünümlü olan firma yol tutuşu iyileştirmek için de çalışmalar yapmış.

911 GT3 modellerini andıran ön tampon tasarımı LED aydınlatma grubuyla zenginleşirken farlara siyah çerçeveler eklenmiş. Genişletilen çamurluklara uygun şekilde tasarlanan yeni yan eteklere 22 inç çaplı jantlar eşlik ediyor.

Arka kısımda oldukça cesur bir tasarıma sahip olan tampon dikkat çekerken bu tamponun altında bulunan büyük difüzör ve bagaj kapağına eklenen yeni spoiler yüksek süratte dengeyi artırırken egzoz sisteminin çıkışları da yenilenmiş.

Aydınlatma grubu koyulaştırılan aracın süspansiyon sistemi de yenilenmiş.

20 Ocak 2012 Cuma

Nissan e-NV200


2012 Detroit otomobil fuarının elektrik motorlu araçlarından birisi de yakın zamanda New York'un taksisi olan NV200 isimli vanın sıfır emisyonlu versiyonu oldu.

Henüz bir konsept halinde olan aracın hem ön yüzü hem de gövde rengi markanın Leaf modeline göndermeler yapıyor. İleriye doğru çıkık ön tamponla birleşen ön panjurda hava açıklığı bulunmazken farlar daha iddialı bir tasarıma sahip. İç kısımları gövde rengine boyanan jantlar ve şeffaf stoplara sahip olan otomobilin arka tamponu altına belli belirsiz bir difüzör yerleştirilirken bagaj kapağının üzerinde bir spoiler bulunuyor.


Seri üretim modelle benzeşen dış mekanın aksine içeride fütüristik bir hava hakim. Dijital gösterge paneli ve üst kısmında büyük bir dokunmatik ekran bulunan orta konsolun altında şık düğmeler ve küçük bir vites topuzu bulunuyor. Bu kısımları piyano siyahına boyanan aracın geriye kalan kısımlarıysa standart bir NV200'den farksız.

Otomobilin en önemli yanı elektrik motoru olsa da Nissan bu ünite hakkında kesinlik kazanan bir açıklama yapmadı.

Volkswagen Jetta Hybrid


2012 Detroit otomobil fuarı da son yıllarda düzenlenen diğer büyük organizasyonlardan farklı değil. Sayıları giderek artan hibrit araçlar arasına yenilerini eklemek için adeta birbirleriyle yarışan otomobil üreticilerinin arasına katılan Volkswagen, Jetta'nin hibrit versiyonunu tanıttı.

Dış görünüşünde büyük bir yenilik olmayan otomobilin ön tamponu vey panjuru daha aerodinamik bir yapıya sahipken modele özel tasarıma sahip jantlar hafifletilmiş. LED aydınlatma grubunun yanında bi-xenon farlara sahip olan otomobilin bagaj kapağı üzerine bir spoiler eklenirken arka tampon altında da bir difüzör bulunuyor.

İç mekanında tasarım değişikliği bulunmayan otomobilin gösterge panelinde hibrit sistem çalışma sırası ve fren enerjisi geri kazanım sisteminin ne kadar ek şarj sağladığı gibi bilgiler görülebiliyor.

1.4 litre hacimli TSI motoru 150 beygir güç, 250 Nm tork üretebilen otomobilin 27 beygir güç üretebilen elektrik motoru karma gücü 170 beygir seviyesine yükseltiyor. 1.1 kWh kapasiteli pillere sahip olan araç standart bir Jetta'dan 100 kg daha ağır.

Sadece bataryalarını kullanarak 2 km menzil sunabilen Jetta Hybrid 7 ileri vitesli DSG ile donatılmış. Start&Stop, düşük yuvarlanma dirençli lastikler ve fren enerjisi geri kazanım sistemine sahip olan aracın ortalama tüketim değeri 5.2 litre/100 km olarak açıklanırken elektrik motoruyla ulaşılabilen maksimum sürat 70 km/s.

Dodge Dart


Üzerindeki sır perdesi geçtiğimiz haftalarda kaldırılan kompakt Dodge modeli Dart'ın detaylı verileri açıklandı. Alfa Romeo Giulietta gibi bir araçla kardeş olan Dart'ın sürüş özellikleri etkileyici olacağa benziyor.

Motor seçenekleri daha önce de tahmin ettiğimiz gibi üç adet olan aracın Alfa Romeo'dan tanıdığımız turbo beslemeli ve 1.4 litre hacimli motoru 160 beygir gücünde. 2 litre hacimli ünitesi de aynı güce sahip olan aracın 2.4 litre hacimli MultiAir motoruysa 184 beygir güç üretebiliyor.


Tamamı 6 ileri vitesli olan manuel, tam otomatik veya çift kavramalı yarı otomatik şanzımanlarla donatılabilen araçların satışına 2012'nin ilkbahar aylarında başlanacağını belirten Dodge, manuel şanzımana sahip 2 litre hacimli motorlu giriş versiyonunun başlangıç fiyatını da 15.995 Dolar olarak belirlemiş.

Acura RDX


Acura'nın 2012 Detroit otomobil fuarında tanıttığı konsept modelleri ILX ve NSX ile sınırlı değil. Bu araçların ardından belki de seri üretime en yakın konseptini sergileyen marka sportif çizgisini SUV modellerinde de sürdürmeye kararlı.

Yerini alacağı modelden daha büyük bir araç olan yeni nesil RDX daha uzun aks mesafesi ve daha geniş iz açıklıklarıyla daha güçlü bir duruşa sahip. Acura'nın köşeli tasarım anlayışını biraz hafifleyerek de olsa sürdüren SUV yalın hatlarıyla dikkat çekiyor.


İç mekanında diğer Acura modellerinin lüks görünümünü yakalayabilen konsept aracın üç kollu direksiyon simidi sportif bir etki yaratırken vites konsoluyla bağlantısı bulunmayan orta konsol ön kısımın taha ferah olmasını sağlamış. Orta konsolu üzerine büyük bir navigasyon ekranı yerleştirilen aracın donanımında geri görüş kamerası, internet radyosu, gerçek zamanlı trafik bilgileri, sesli SMS yollama fonksiyonu ve 60 GB kapasiteli navigasyon sistemi bulunuyor.

3.5 litre hacimli v6 motoru 273 beygir güç üretebilen RDX'in iki ve dört tekerlekten çekişli modelleri 6 ileri vitesli şanzımanla satılacak. Honda'nın Ohio'da bulunan tesislerinde üretilecek olan aracın satışına 2012'nin ilkbahar aylarında başlanacak.

Scion FR-S


Toyota ve Subaru'nun birlikte geliştirdikleri küçük 2+2 coupé 2011 yılının sonunda tanıtılmıştı. Toyota'nın alt markalarından olan Scion logolu bir modeli daha üretilecek olan aracın bu arkaya sahip bir de yarış versiyonu bulunacak.

2012 Formula DRIFT organizasyonuna katılacak olan yarış aracı GReddy ile birlikte geliştirilmiş. Dışarıdan bakıldığında splitter eklenen ve yeniden şekillendirilmiş ön tampon, 18 inç çaplı, hafifletilmiş jantlar, yeni yan etekler, küçültülen aynalar, büyük difüzör ve dev spoiler ile rahatça tanınabilen aracın egzoz çıkışları yere doğru verimliş.


İç mekanında tam bir yarış aracı havası veren otomobilde yarış koltukları, 6 noktadan bağlantılı emniyet kemerleri, tam boy takla kafesi, yarışmalar için tasarlanmış ve yerinden kolayca sökülebilen direksiyon simidi, dijital gösterge paneli, özel tasarım vites ve el fren kolları gibi donanımlar bulunurken izolasyon ve iç mekan kaplamalarının tamamı araçtan atılmış.

Motoru hakkında detaylı bilgi verilmeyen aracın turbo beslemeye sahip olduğu ve 600 beygir güç üretebildiğiyse kesinlik kazandı.

Volkswagen E-Bugster


Volkswagen 2012 Detroit otomobil fuarında elektrik motorlu konseptleri arasına bir yenisini kattı. Yeni nesil Beetle temelli araç alternatif enerjiyle çalışsa da görünümü oldukça sportif.

Genişleyen çamurluklar, 20 inç çaplı jantlar ve alçaltılan tavan sayesinde daha sportif bir görünüm sunan aracın ön tamponuna parantez şekilli LED gündüz farları eklenirken arka tampona da bu donanımın görünümüne uygun makyaj yapılmış. Ön camı üstten kesilip yanlara doğru genişletilen Beetle'ın arka yan camları da iptal edilmiş.


İç mekanında büyük bir değişiklik bulunmayan aracın vites konsolu altında kalan bölüm, direksiyon simidi, ön panel ve kapı içlerinde beyaz renk kullanılırken koltuklarda da siyah ve beyaz döşemeler dikkat çekiyor. Paspas kenarlarında ve koltuklarda açık mavi renkli süslemeler bulunan E-Bugster'ın orta konsolu dokunmatik bir ekrandan oluşurken gösterge tablosunda enerji tüketimi ve geri kazanım miktarı gibi değişkenler görülebiliyor.

114 beygir güç, 270 Nm tork üretebilen elektrik motoru 160 km menzile sahip olan aracın bataryaları bagaj zemini ve arka koltukların altına yerleştirilimiş. 315 kg ağırlığa sahip olan batarya paketi 120 ve 240 Voltla şarj edilebilirken hızlı şarj aletiyle %80 doluluğa 30 dakikada ulaşabiliyor.

BMW M3 DTM Safety Car


Alman üretici BMW, DTM'e dönüşünü M3'ün güvenlik aracı versiyonuyla kutluyor. Facebook'ta sessiz sedasız tanıtılan otomobilin teknik verileri henüz paylaşılmadı.

Ek hava çıkışlarına sahip olan motor kaputu sayesinde kolayca tanınabilen araçta siyah renkli ön panjur, yan splitter parçaları, 19 inç çaplı jantlar, yan aynalar ve bagaj kapağı üzeri spoiler dikkat çekiyor. Aracın siyah renkli tavanı üzerinde görevini yapmasını sağlayacak ışıklandırma ekipmanı da yer alıyor.


İç mekanı yarış araçlarını aratmayan otomobilin Recaro marka yarış koltukları sabit kafalıklara sahipken arka koltukların iptali sonucunda bu kısımda takla kafesi kullanımına geçilmiş. Ön panelinde karbon fiber kaplamalar bulunan aracın süet kaplı direksiyon simidinin alt kısmı düzleştirilmiş.

B&B Volkswagen Beetle


Yeni nesil Volkswagen Beetle'ın üzerinde yapılan modifikasyon çalışmaları başladı. Volkswagen grubunun araçları üzerinde yoğunlaşan firmalardan Alman B&B oldukça zengin bir yelpazeyle müşterilerin karşısına çıkıyor.

Aracın yol tutuş ve frenleme özelliklerini iyileştirmek amacıyla yeni fren sistemi (3.795 Euro) ile 19 ve 20 inç çaplı jantlar sunulmakta.

1.4 litre hacimli TSI motor üzerinde yapılan ilke etap çalışması (998 Euro) elektronik kontrol ünitesinin yeniden programlanmasını içeriyor. Gücü 210, torku 285 Nm'ye ulaştıran bu işlem yetersiz gelirse ünitenin 225 beygir güç, 310 Nm tork üretebilecek şekilde programlanması (1.498 Euro) da mümkün. Üçüncü etapta (5.950) kontrol ünitesinin yanında turbo besleme ve egzoz sistemi de yenileniyor. Bu kitle birlikte küçük motor 240 beygir güç, 340 Nm tork üretebiliyor.

2 litre hacimli TFSI motor üzerinde de çalışmalar yapan B&B ilk etap modifikasyonla motor gücünü 240 beygire, torkunuysa 340 Nm'ye ulaştırıyor. Diğer güç seviyeleri 250, 265, 295 ve 320 beygir olan aracın en güçlü versiyonu 420 Nm tork üretebiliyor. 8.950 Euro karşılığında sunulan son kitle donatılan Beetle 0'dan 100 km/s sürate 5.6 saniyede ulaşabilirken maksimum sürati 250 km/s oluyor.

19 Ocak 2012 Perşembe

Falcon F7


A.B.D. merkezli üretici Falcon daha önce Mach 7 ismiyle tanıttığı kosept aracının seri üretim hali üzerindeki perdeyi 2012 Detroit otomobil fuarında kaldırdı.

Köşeli tasarımı oldukça agresif çizgilere ev sahipliği yapan otomobilin tamponunda bulunan geniş hava emiş açıklıkları kaput üzerinde bulunan havalandırma yarıklarıyla birleşince süperspor otomobillere yakışan bir görünüm elde edilmiş.

Targa tavana sahip olan aracın arkadan görünümü, hem açılabilir tavanı hem de dört adet yuvarlak stop lambası nedeniyle Ferrari'nin klasikleşmiş modellerinden 308'i hatırlatıyor. Oldukça geniş çamurluklara sahip olan aracın egzoz çıkışları stopların arasına alınmış.

Kaputunun altında Chevrolet Corvette'ten alınan 7 litre hacimli v8 motoru barındıran F7, yeni geliştirilmiş karbon fiber emme manifoldu sayesinde 620 beygir güç, 813 Nm tork üretebiliyor. Performans verileri açıklanmayan aracın 1.263 kg olan ağırlığı sayesinde birçok aracı geride bırakması kesin gibi.

18 Ocak 2012 Çarşamba

Shelby 50th Anniversary


Shelby, 50. yaşını gösterişli bir şekilde kutluyor. Bu kutlamalar kapsamında üç adet özel Ford Mustang modeli hazırlayan üretici otomobil koleksiyoncularına göz kırpıyor.

Shelby GT500 Super Snake, GT350 ve GTS modellerinden oluşan 50. yıl özel serisi toplam 300 araçtan oluşacak. Her modelden 50 adet beyaz, 50 adet de siyah renkli olacak şekilde üretilecek olan araçların tamamında altın renkli yarış şeritleri bulunacak.

Hem dış hem de iç mekanlarında 50. yıl özel logoları dikkat çeken otomobiller özel jantlar, güçlendirilmiş frenler, yeni süspansiyon sistemi, resmi veritabanına girilecek olan özel VIN ve özel üretim araç örtüsü ile birlikte sunulurken otomobiller Shelby'nin Las Vegas'ta bulunan fabrikasından özel bir seremoni teslim alınabilecek.


Hem v6 hem de v8 motorlarla alınabilen GTS'in 50. yıl özel paketi küçük motor için 19.995, büyüğü içinse 24.995 Dolar ücret karşılığında sunulmakta.

GT350 paketi, v8 Mustang temelleri üzerine geliştirilmiş ve 430, 525 ve 624 beygir güç üretebilen versiyonlara sahip olan bu aracın en güçsüz modeli otomatik şanzımanla da sipariş edilebiliyor. GT350'nin paket fiyatı 59.995 Dolar seviyesinden başlıyor.

Son olarak 650, 750 ve 800 beygir güç üretebilen seçeneklere ve coupé ile cabriolet gövde seçeneklerine sahip olan GT500 Super Snake yine 59.995 Dolar seviyesinden başlayan fiyatlara alınabiliyor.

Verilen bu fiyatlar sadece dönüşüm için istenen ücretler. Satın alınacak Mustang'in kendi fiyatıysa bunlara ekleniyor.

Tata eMO


2012 Detroit otomobil fuarının sürprizlerinden birisi de Hindistan merkezli üretici Tata'nın tanıttığı, eMO isimli (Electric Mobility) küçük otomobil konseptiydi.

Yuvarlak hatlarla keskin çizgileri harmanlayan gövde tasarımı LED aydınlatma grubuyla başarılı bir şekilde birleştirilen otomobilin ön camı tavanın da bir kısmını içerisine alıyor. İkisi büyük, ikisi de küçük dört kapıya sahip olan aracın arka kapıları geriye doğru açılıyor.


İç mekanı oldukça sade bir tasarıma sahip olan eMO'nun tabanı düz tasarlanmış. Dijital göstergeleri orta konsolun üzerine alınan otomobilin direksiyon simidinin alt kısmı düzleştirilmiş. Dört kişilik oturma kapasitesi sunan aracın arka koltukları 50:50 oranında yatırılabildiği gibi oturulan kısımlar yukarıya doğru katlanabiliyor.

Ön tarafta bulunan iki elektrik motoruyla hareket eden eMO önden çekişli bir araç. 18.4 kWh kapasiteli pileri 160 km menzil sunabilen otomobilin maksimum süratiyse 105 km/s.

Ford Fusion


Ford'un Avrupa'da Mondeo ismiyle pazarlayacağı Fusion A.B.D.'de hibrit modellere de sahip olacak. İki değişik versiyonu bulunacak olan araçlardan birisinin Chevrolet Volt'tan daha ekonomik olması planlanıyor.

2010 yılında Kuzey Amerika'da yılın otomobili seçilen Fusion Hybrid'in 2 litre hacimli benzinli motor ve elektrik motoru kombinasyonu bu büyük aracı şehir içinde 5 litre/100 km gibi bir yakıt tüketim ortalamasına ulaştırabilirken sadece elektrik motoruyla ulaşılabilen maksimum sürat 100 km.

Standart bir prizden şarj edilebilen bataryalara sahip olan Fusion Plug-in Hybrid'in menzil uzatıcıya sahip elektrik motorunun ortalama tüketim değerini 2.35 litre/100 km seviyesine indirebilmesi planlanıyor.


Tasarım olarak diğer modellerden farkları olmayan hibrit motorlu araçların ilkinde "Hybrid" armaları ve özel jantlar bulunurken ikincisinin sol ön çamurluğunun üzerinde kapaklı şarj ünitesı bulunuyor. Bu araçta daha küçük çaplı jantlar kullanan Ford her iki otomobilde de yuvarlanma direnci düşük lastikler kullanmış.

FAB E Serisi Coupé ve Cabriolet


İsviçre merkezli modifikasyon firması FAB Design Mercedes E Serisi Coupé ve Cabriolet modelleri için geliştirdiği gövde kitini tanıttı.

Genişleyen çamurluklarına eklenen hava yarıkları, 20 inç çaplı jantları ve şişirilen yan etekleriyle güçlü bir görünüm sunan aracın yenilenen ön ve arka tampon tasarımları dinamik görünüme katkıda bulunuyor. Yan kısımlarına hava çıkışları eklenen arka tamponun alt kısmına bir difüzör eklenirken bagaj kapağı üzerine karbon fiber spoiler yerleştirilmiş.

Otomobilin görünüşü gibi yol tutuşunu da iyileştirmek isteyen firma süspansiyon sistemini yenilerken ses seviyesi ayarlanabilen egzoz sistemi iç mekandan kontrol edilebiliyor.

17 Ocak 2012 Salı

Vorsteiner BR-10


Araçlara uyguladığı sade görünümlü aerodinamik kitlerle dikkat çeken Vorsteiner aynı tarifi Bentley Continental GT için de kullandı.

Araca geniş hava yarıkları ve şık bir splitter ile donatılan ön tampon ekleyen firma bu işi yaparken yerden yüksekliği 40 mm azaltmış. Karmaşık görünüme sahip yan eteklerle birlikte arka tamponun alt kısmına yeni bir difüzör de ekleyen üretici bagaj kapağı üzerine de küçük bir spoiler yerleştirmiş.


İç mekanında bir değişiklik yapılmayan otomobilin jantlarıysa VS-130 serisinden alınan 22 inç çaplı üniteler.

Wald Rolls-Royce Phantom Drophead Coupé Black Bison


Japon modifikasyon firması Wald International Black Bison ismini verdiği gövde kitini Rolls-Royce'un cabriolet modeli Phantom Drophead Coupé'ye de uyguladı.

Standart modelden çok daha sportif görünse de abartılı olduğu da bir gerçek olan paketlebirlikte gelen ön tamponda büyük hava yarıkları, splitter ve dikey yerleştirilmiş LED aydınlatma grubu bulunuyor. Yan etekleri de yeniden şekillendirilen araçta 22 inç çaplı jantlar kullanılırken karbon fiberden üretilen ön çamurlukların arkasına ek solungaçlar eklenmiş.

Arka kısmında nispeten daha sade bir duruş sergileyen aracın bu alanda bulunan tamponu da makyajlanmış. Alt kısmına bir difüzör eklenen parça, yan eteklerin genişlemesine paralel olarak yanlara taşırılmış.

Castagna Fiat 500 Limo


Karoseri üretimine hızlı bir şekilde giren Castagna Milano, Fiat'ın minik modeli 500'den üç değişik limuzin geliştirdi.

Bütün versiyonlarda aracın standart haliyle 3.5 metre olan boyu 5.32 metreye ulaşmış. Aks mesafesi de 2.3'ten 4.1 metreye ulaşan aracın yüksekliği de 9 cm artarak 158 cm'ye ulaşmış.

LimoSun isimli ilk versiyon 500c temelleri üzerine geliştirilirken arka kısımda hem yanda hem de tavanda büyük açıklıklar bulunuyor. Bez tavan brandasının yanında bir de cam tavana sahip olan otomobilin açık bırakılan yan kısmı şeffaf panellerle kapatılabiliyor. Aracın arka kısmında bulunan dört koltuk birbirlerine bakacak şekilde yerleştirilmiş.


Bu otomobilin kapalı versiyonu olan LimoCity'de elektrikli kayar arka kapılar dikkat çekerken otomobilin tavanında standart boyutlarda cam kısım bulunuyor. İç makanda uzun ve tekli bir koltuk bulunan aracın donanımına mini bar da eklenmiş.


Son olarak A.B.D. için özel olarak tasarlanan LimoCity Presidential'da kullanılan çift elektrik motoru aracı 160 km/s maksimum sürate ulaştırıp 250 km'lik menzil sunabiliyor. Bu araç, 500'ün A.B.D. için üretilen versiyonlarını temel almış.