24 Ocak 2013 Perşembe

Mini Clubman Bond Street


Mini, ismini Londra'nın çeşitli bölgelerinden alan modellerine bir otomobil daha kattı. Bu sefer Clubman formunda gördüğümüz özel donanım seviyesinde ufak tefek yenilikler dikkat çekiyor.

Sadece siyah gövde rengiyle alınabilen aracın tavanı ve yan aynalarıyla birlikte C sütunu, stoplarının çevresi ve arka tamponunun üst kısmı şampanya rengine boyanmış. 17 inç çaplı jantlarında da bu iki renk görülebilen otomobilin gövdesi üzerinde Bond Street logoları da yer alıyor.


İç mekanda da devam eden siyah-şampanya renk kombinasyonu lüks bir görünüme sahip. Ön konsolun üst ve alt kısmı deri döşemeye sahipken konsol kaplamaları piyano siyahı ve şampanya renklerinde. Koltukların kenarları ve dikiş iplikleri de açık renkliyken sırtlıklara Bond Street logoları yerleştirilmiş.

İkisi benzinli ikisi de Diesel olmak üzere toplam dört motor seçeneğine sahip olacak özel seri 112 ile 184 beygir arasında değişen güce sahip olacak. Standart olarak 6 ileri vitesli manuel şanzımanla sunulacak olan otomobillerde yine 6 ileri vitesli otomatik şanzıman opsiyonel olarak alınabilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder