1 Şubat 2013 Cuma

Dodge Challenger R/T Redline


Dodge Challenger ailesinin Redline paketlerine bir yenisi eklendi. Tek motor seçeneğiyle satışa sunulan bu paketler bu sefer v8 motorlardan birisine denk geldi.

Sadece siyah, beyaz, gri veya füme gövde renklerine sahip otomobillerde sunulacak olan Redline paketiyle birlikte 20 inç çaplı, siyah renkli, dış kısmı kırmızı şeritli jantlar, siyah-kırmızı gövde süslemeleri ve ısıtmalı ön koltuklara kavuşan araçlarda 276 Watt çıkış gücü sunan ses sistemi, metal pedal seti ve uzaktan motor çalıştırma fonksiyonları da bulunuyor.

Sadece 5.7 litre hacimli v8 motorla satılacak olan otomobillerde görev yapan ünite 6 ileri vitesli manuel şanzımanla birlikte 375 beygir güç, 555 Nm tork üretebilirken 5 ileri vitesli otomatik şanzımanla eşleştirilen motorlar 372 beygir güç, 542 Nm tork üretiyor.

Bu arada Redline paketinin satış fiyatı da 1.995 Dolar olarak belirlenmiş.

3 yorum:

  1. su aracin retro tasarimini yillardir degistirmiyorlar ya cok hosuma gidiyor kalmadi pek boyle arac. hala da cok guzel duruyor. su arabanin gorunusunu begenmeyen adama ben erkek demem ya :) bildigin spor araba nasil olmali sorusunun yaniti.

    YanıtlaSil
  2. Mustang'in açtığı yoldan yürüdü bunlar da. Camaro ile birlikte.

    YanıtlaSil
  3. Aynen Onur Bey bunların babası 1967 Shelby GT500 dür

    YanıtlaSil