1 Şubat 2013 Cuma

Mercedes-Benz C63 AMG Edition 507


Mercedes modelleri güçlenmeye devam ediyor. Modellerinin güncelliğini korumak isteyen Alman üretici AMG logolu C Serisi ailesine yeni bir versiyon ekledi.

Dışarıdan bakıldığında siyaha boyanmış ön panjur çerçevesi ve yan aynalar, farklı tasarıma sahip kaput üzerine açılmış hava çıkışları, yeni tasarım 19 inç çaplı jantlar, gövdenin alt kısmına eklenen grafikler ve karbon fiber spoiler gibi küçük değişikliklere sahip olan aracın iç mekanında Alcantara kaplı direksiyon simidi ve vites kolu, kırmızı renkli parçalara sahip gösterge tablosu, Edition 507 logoları, piyano siyahı kaplamalar ve vites topuzu üzerine eklenen AMG logosu dikkat çekiyor.


Fren sisteminde karbon seramik diskler kullanılan otomobilin ön aksında 360 mm çaplı diskler 6 pistonlu kaliperlerle eşleşirken arka aksta dört pistonlu kaliperler bulunuyor. Bu arada kaliperlerin tamamı kırmızıya boyanmış.

Kaputunun altında tanıdık 6.3 litre hacimli v8 motor bulunan otomobil 507 beygir güç, 610 Nm tork üretebiliyor. Coupé ve Sedan modelleri 0'dan 100 km/s sürate 4.2 saniyede ulaşabilen aracın station wagon seçeneği için bu süre 4.3 saniye. Maksimum sürat otomobillerin tamamında 280 km/s'te sınırlandırılmış.

5 yorum:

  1. nereden geliyor bu ozel isim? edition 507? bir baglantisi vardir bir seyle ama bilemedim.

    YanıtlaSil
  2. bu c coupe ye bir turlu isinamadim tabi kast ettigim standart versiyonu, bi bmw nin 3 coupe sine bakin bir de buna.

    YanıtlaSil
  3. 100 otomobilim olacak olsa biri bu olurdu.

    YanıtlaSil
  4. I think thе admin оf this web site
    is actuаlly wοrκing haгd in
    suρρort of hіs ωеb site, аs here еvery dаtа
    iѕ quality based datа.

    Here is my blog - Hémorroïdes

    YanıtlaSil