22 Mart 2013 Cuma

Jeep Grand Cherokee Trailhawk


Jeep ve Mopar'ın her sene hazırladığı konsept modeller arasına bu yıl da yenileri katılıyor. 6 farklı koseptin arasında Grand Cherokee temelli tek örnek Trailhawk.

Güncel Grand Cherokee ailesinin farklı donanım seçeneklerinden birisi olan Trailhawk bu haliyle oldukça farklı bir görünüme sahip. SRT8 versiyonundan alınan kaputunda hava çıkışları bulunan aracın siyah renkli ön panjuru ve farları sportif bir görünüm sunmuş.


Çift çeki demirine sahip ön ve arka tamponları kısaltılarak yaklaşma ve uzaklaşma açıları artırılan konseptin 17 inç çaplı jantları siyaha boyanırken lastik çapları 35 inçe ulaşmış. Büyüyen çamurluklarına plastik korumalar eklenen aracın yan aynaları da siyaha boyanırken port bagaj rayları yenilenmiş.

Kapıları altına yeni basamaklar eklenen konseptin tamponları altına zemin korumaları yerleştirilirken arkada koyulaştırılmış stoplar ve siyah renkli spoiler dikkat çekiyor.

Kaputu altında Amerika'nın alışık olmadığı bir ünite barındıran aracın 3 litre hacimli turbo Diesel motoru 240 beygir güç, 570 Nm tork üretebiliyor.

1 yorum:

  1. lastikler içindeki hayvanı açığa çıkarmış

    YanıtlaSil