18 Mart 2013 Pazartesi

MANSORY GRONOS


Mercedes G500 Cabrio temelli aracı SPERANZA'nın ardından beş kapılı G Serisi modellerine yönelen MANSORY, G63 ve G65 AMG temelli GRONOS kitini sergiledi.

SPERANZA'nın aydınlatma grubu, tamponları, kaputu, yan aynaları, çamurlukları ve yan basamaklarına sahip olan aracın jantları 23 inç çaplı. Tavanın ön kısmına LED sis farları eklenirken arkada spoiler dikkat çekiyor.


İç mekanda gövde rengi göstergeler ve dikiş ipliklerinin yanında petek desenli deri döşemeler, karbon fiber kaplamalar, metal pedal seti ve özel paspaslar dikkat çekerken orta konsol üzerine büyük bir ekran yerleştirilmiş. Arka kısımda da iki adet tekli koltuk sunan aracın bu koltukları da elektrikli kumanda, ısıtma ve soğutma sistemlerine sahip.


G65 AMG'nin v12 motoru için modifikasyon kiti hala geliştirme aşamaında olsa da G63 AMG'nin çift turbo beslemeye sahip 5.5 litre hacimli v8 ünitesi modifikasyon sonrasında 760 beygir güç, 1.000 Nm tork (Sınırlandırılmış) üretebilir duruma gelmiş.

4 yorum:

  1. g sınıfına karşı modifiye firmalarının ilgisi nereden geliyo? mersedes mi zorluyo acep?

    YanıtlaSil
  2. Bir ton paraya satılıyor G Serisi modelleri. Alanların aracı özelleştirmek istemeleri de olağan oluyor bu nedenle. Görünümün standart haliyle çok sade olduğunu da düşünürsek üzerinde bu kadar çalışılması mantıklı hale geliyor.

    YanıtlaSil
  3. adaş çok boşladın blogu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tersine bu aralar sürekli blogla ilgili işler alıyor zamanımı. Test araçları kendi kendilerini kullanamıyorlar henüz, malum.

      Sil