7 Nisan 2013 Pazar

Lancia Ypsilon Elefantino


Lancia'nın özel donanımlı modelleri arasına yeni bir katılım var. Delta S'in ardından en küçük model Ypsilon'a da farklı bir seri ekleyen üretici tanıdık bir versiyon ismini hayata döndürmüş.


Farklı renk seçenekleri ve siyah renkli jantlarıyla dikkat çeken otomobilin piyanı siyahına boyanan aynalarının üzerinde pembe şeritler yer alırken B sütununa özel grafikler eklenmiş. Kapı kolları da gövde rengine boyanan aracın bagaj kapağıysa siyah renkli.


İç mekanda koltuk sırtlıkları ve ön konsolda, B sütununda bulunan grafiklere yer veren Lancia dikiş ipliklerinde ve kafalıklara işlenen özel logolarda pembe rengi tercih etmiş. Orta konsolu piyano siyahına boyanan aracın direksiyon simidi, vites topuzu ve el freni kolu deri kaplı.

Ypsilon ailesinin manuel şanzımanla sunulan bütün motor seçeneklerine sahip olan Elefantino versiyonlarının başlangıç fiyatı Avrupa'da 12.700 ile 16.500 Euro arasında değişiyor.

1 yorum:

  1. böyle özgün bir aracın daha çok satmasını isterdim, tasarımı cidden sevimli. fiat grupta premium görevini sadece alfa'ya vermeli, lancia marjinal-özgün duruşu premium olmayan etiketle (mümkünse fiat seviyesinde) sunarsa başarılı olur.

    YanıtlaSil