25 Temmuz 2013 Perşembe

Sponsorlu içerik - Life Test ile Chevrolet Captiva’ya farklı bir bakış


Otomobillerle ilgili olup online akımları da takip ediyorsanız son zamanlarda Youtube’da Chevrolet Captiva ile ilgili reklamlarla karşılaşma olma ihtimaliniz var.

2006 yılında piyasaya çıkan Captiva 2011 yılında geniş bir makyaj operasyonu geçirmişti. Bu değişimin ardından Amerikan pazarında satılan otomobillerde sıklıkla gördüğümüz şekilde her yıl ufak tefek yeniliklerle karşımıza çıkan araç şimdi de Life Test isimli farklı bir tanıtım kampanyasıyla potansiyel müşterilerine sesleniyor.

Woki Toki, Secretos de Chicas, DigitalRev TV ve Doktor Allwissend gibi YouTube’un, toplam takipçi sayısı bir milyonu bulan “ünlüleri” ile ortaklaşa yürütülen kampanyada tema, aracın daha önce hiçbir otomobilin test edilmediği gibi denenmesi olmuş.


Ortaya çıkan videolarsa oldukça ilginç. İlk tanıtım filminde iç mekan genişliği üzerinde durulan Captiva’nın ikinci ve üçüncü koltuk sıraları yatırılarak bu bölüme mini ping pong  masası yerleştirilmiş. 7 kişilik oturma kapasitesi veya cam altına kadar 942 litre bagaj hacmi sunan aracın arka kısmında ping pong turnuvası düzenlenecek kadar yer bulunmuş.

İkinci videoda kullanım ve kontrol kolaylığı üzerinde durulan Captiva bir köpekle frisbee kovalama yarışına giriyor. Tavanına bir sepet sabitlenen SUV bu şekilde atılan frisbee’yi yakalayabiliyor.


Üçüncü filminde belki de günümüz şartlarına en uygun test koşullarında gördüğümüz Captiva dar şehir sokaklarında dolaşıyor. Yolculuğu sırasında İspanyol You Tube kullanıcısı Patricia Jordan Palacios’u şehrin bir köşesinden diğerine yetiştiren aracın iç mekanında sunulan birçok saklama gözü test pilotunu oldukça etkilemiş. Videolarında takipçilerine güzellik sıraları veren Palacios’un araç hareket halindeyken yaptığı makyaj görülmeye değer.

Son videoda ilginç bir spor dalına daha el atan Captiva çamurda snowboard ile kaymaya çalışan sporculara yardımcı oluyor. Çekimler sırasında Kai Man Wong’un yatak odası olarak da kullandığı aracın dar alanlarda kolaylıkla park edilebildiği de belirtilmiş.

Bu advertoryal Chevrolet sponsorluğunda yazılmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder